האולטימטיבי שלי עוגת שוקולד
עוגת השוקולד האולטימטיבית שלי היא ללא גלוטן, ידידותי לפודמפה וצמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 654 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מ ריבה & קרם קרוש יש 10 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חמאה, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת השוקולד האולטימטיבית שלי עם גבינת שמנת שוקולד לבן, עוגת שוקולד אולטימטיבית, ו עוגת שוקולד אולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית עמוקה של 20 סנטימטרים.שלב 2: מסננים יחד את הקקאו והקמח לקערה ומניחים בצד.שלב 3: במיקסר עומד (או ביד) שמנת יחד את החמאה והסוכר עד שהם חיוורים ותפוחים ואז מקציפים בהדרגה את הביצים. לבסוף מקפלים פנימה את הקמח והקקאו ומשלבים בעדינות.
יוצקים לתוך פח ואופים במשך 40 דקות.שלב 4: הופכים את העוגה למתלה קירור וממשיכים עם הדובדבן. ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל (היזהרו לא לבשל אותו יתר על המידה) והניחו בצד להתקרר מעט.שלב 5: במיקסר, שלבו את החמאה וסוכר הדובדבן ואז שפכו פנימה את תערובת השוקולד שהתקררה.שלב 6: ברגע שהעוגה היא התפשטות מגניבה על הדובדבן עם סכין צבעים.