קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות37
מגזין

הודו חג ההודיה כולו עם מילין סטנדיש מלית ורוטב

הודו חג ההודיה כולו עם מילין סטנדיש מלית ורוטב
הודו חג ההודיה כולו עם מלית ורוטב סטנדיש קילומטרים יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתם מחפשים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 1044 קלוריות, 115 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם טימין, קורקבן הודו, פפרוני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו הודו ורוטב חג ההודיה, שחרר-ת - חג ההודיה טורקיה מלית, ו יום-אחרי מילוי חג ההודיה ותבשיל ארוחת בוקר הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
במחבת גדולה ממיסים 2 כפות (1/4 מקל) מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבצל והסלרי. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הירקות, על אש בינונית, עד שקיפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מסירים את המחבת מהאש ומעבירים את התוכן לקערה. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה וטוסטים עד לקבלת צבע חום בהיר. לחלופין, משחימים אותם בטוסטר. בעוד הלחם עדיין חם, חמאה קלות משני צידי כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
אחוז שומןאחוז שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טוסטרטוסטר
7
חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים אותם לקערה גדולה. זורקים עם מלח, פלפל, טימין, מרווה ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מערבבים לתערובת. הניחו בצד.
9
מחממים כף מהחמאה ובמחבת קטנה מקפיצים במהירות את הלב וחתיכות הקורקבן, 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים מהחום ומוסיפים אותו לקערה של סלרי ובצל. מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
11
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים כף נוספת מהחמאה ומקפיצים את נתחי הפפרוני על אש גבוהה למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מסננים על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
שלב בקערה את תערובת הסלרי והבצל, נקניקיית ארוחת הבוקר המבושלת, המוצרלה והפפרוני המכילה את הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגוררת (לא חובה ללא לקטוז)גבינה מגוררת (לא חובה ללא לקטוז)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
אחוז שומןאחוז שומן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
14
מערבבים לתערובת ומוסיפים את כוס ציר העוף כדי להרטיב את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
15
מניחים את ההודו על משטח ישר, מתבלים במלח ופלפל מבפנים ומבחוץ, וממלאים את החלל במילוי. מסבך טורקיה או, לחלופין, לקשור את הרגליים סגורות עם חתיכה חזקה של חוט מטבח כדי להבטיח את המילוי לא נופל כמו צלי תרנגול הודו. עוטפים את כל המילוי שנותר בנייר כסף ושומרים על נייר הכסף שטוח למדי, כמו מעטפה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
16
מעבירים את ההודו לתבנית צלייה, מצוידת במתלה צלייה אם רוצים, ומשרים את בד הגבינה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
17
מברישים את כל החמאה שנותרה על גבי הציפור ומכסים את השדיים בבד הגבינה כדי למנוע את שריפת העור העליון לפני בישול ההודו. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור. מבשלים את ההודו כ-12 דקות לקילו.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
לאחר כ 2 שעות בישול, להסיר את צלייה פאן ולמקם את נייר כסף חבילה המכיל את מלית בתחתית של פאן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
19
מוציאים את בד הגבינה מהחלק העליון של השדיים ומחזירים את ההודו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
20
מניחים את הצוואר ואת ציר העוף לרוטב בסיר ומבשלים בעדינות על גבי הכיריים כשההודו מסיים לבשל. המניה צריכה להפחית בכמחצית. מתבלים במלח ופלפל, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
21
איך אתה יודע מתי זה נעשה? הטמפרטורה של בשר הירך (כאשר הבשר עבה ביותר ולוקח את הזמן הארוך ביותר לבישול) צריכה להירשם 165 מעלות פרנהייט כאשר הוא נבדק באמצעות מדחום לקריאה מיידית. בסיום, הוציאו את הציפור מהתנור, העבירו אותה למשטח ישר (או מגש הגשה) ואפשרו לה לנוח 20 עד 30 דקות לפני שמוציאים את המלית וגילוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
22
הכינו את הרוטב: אלא אם כן נשרפת תחתית תבנית הצלייה, תוכלו להכין רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
23
מניחים את תבנית הצלייה מעל המבערים שעל הכיריים, מוסיפים את החרדל והמרסלה לתבנית ומחממים אותה על אש נמוכה. מגרדים את התחתית כדי להוריד את הטפטופים והחתיכות הטעימות מתחתית התבנית ככל שהמרסלה מצטמצמת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
24
מסננים את הצוואר מהציר ויוצקים כ 1/2 כוס לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
25
להקציף את הקמח לתוך הקערה, דואג שאין גושים. הפחיתו את המרסלה עד שכמעט ואין נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
26
מוסיפים לתבנית הצלייה את ציר העוף שנותר ואת תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
27
להקציף לתערובת. טעם לתיבול. מנמיכים עד שהתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
28
העברה לסירת רוטב!
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב

מרכיבים

8ביוןסלרי, גבעולי גזוז עלים וקצוות, שטף, מיובש וחותכים לפרוסות דקותסלרי, גבעולי גזוז עלים וקצוות, שטף, מיובש וחותכים לפרוסות דקות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף דל נתרן, מבושל ומקוררציר עוף דל נתרן, מבושל ומקורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10עלי מרווה טריים, נבעו וחותכים לרצועות דקותעלי מרווה טריים, נבעו וחותכים לרצועות דקות2(חוֹרֶף)טימין טרי, נבע ושטףטימין טרי, נבע ושטף16ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל לבן טחון טרימלח כשר ופלפל לבן טחון טרי2בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרסלה יבשה (או שרי)מרסלה יבשה (או שרי)454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)גבינת מוצרלה, חתוכה לקוביות בגודל 3/4 אינץגבינת מוצרלה, חתוכה לקוביות בגודל 3/4 אינץ283(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פפרוני, ללא עור, חתוך לקוביות קטנותפפרוני, ללא עור, חתוך לקוביות קטנות454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)נקניק ארוחת בוקר חזיר רופף, שבור לחתיכות קטנות ומבושלנקניק ארוחת בוקר חזיר רופף, שבור לחתיכות קטנות ומבושל11 קילו קישואים,רוזמרין יבשרוזמרין יבש1קורקבן טורקיה, לחתוך לחתיכות קטנותקורקבן טורקיה, לחתוך לחתיכות קטנות6קילוגרםטורקיה, קרביים הוסרו ושמורים והצוואר שמור לרוטבטורקיה, קרביים הוסרו ושמורים והצוואר שמור לרוטב1לב טורקיה, חתוך לחתיכות קטנותלב טורקיה, חתוך לחתיכות קטנות1מקלותחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה8פרוסותלחם כריך לבןלחם כריך לבן31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלים צהובים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקותבצלים צהובים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקות8(חוֹרֶף)מקל על 1 1/4 מקלות חמאה ללא מלחמקל על 1 1/4 מקלות חמאה ללא מלח1חתיכה גדולה2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף16ריבס, קצוץ טרי או קפואחוט מטבחחוט מטבח