קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

הכבש האיטי של שרה קורנביף וכרוב

הכבש האיטי של שרה קורנביף וכרוב
בשר בקר מבושל איטי של שרה כרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.28 דולר למנה. זה הוא די יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם בצל, סלרי, חזה בקר משומר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 96%. נסו קורנביף וכרוב לבישול איטי, קורנביף וכרוב לבישול איטי, ו קורנביף וכרוב לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקורנביף בתחתית סיר איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מפזרים את תבלין הכבישה מעל החזה.
3
שכב את הסלרי, הגזר, תפוחי האדמה והבצל על החזה, בהתאמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
4
יוצקים את הבירה העבה לסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
הוסף מספיק מים חמים לסיר האיטי כדי לכסות את החזה לפחות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
מבשלים גבוה עד שהחזה מגיע לעקביות הרצויה, 7 עד 8 שעות.
7
מוציאים את החזה והירקות מהכיריים האיטיות לקערה גדולה; מכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
8
מוציאים 1 כוס מהנוזל בסיר האיטי; יוצקים לסיר קטן על אש בינונית. מבשלים את הנוזל עד שהנפח מצטמצם בכמחצית, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
סירסיר
9
מעבירים את הנוזל המופחת לקערה קטנה; מערבבים את חזרת והשמנת החמוצה לנוזל ליצירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
השקיעו את טריזי הכרוב בנוזל שנותר בסיר האיטי; מבשלים עד שהכרוב מתרכך ובכל זאת שומר על פריכות מסוימת, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
11
מוציאים את הכרוב לפלטה. מצקת שנותרה נוזלית מהכיריים האיטיות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מצקתמצקת
קערהקערה
12
פורסים את החזה על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
13
מגישים עם תערובת הירקות, כרוב, רוטב חזרת, ונוזל מן סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
ירקירק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי