העוף הצלוי של יאן
העוף הצלוי של יאן הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 459 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שיני שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף צלוי עם חסה ביב ויניגרט עוף צלוי, טפנד זית קרום עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים קלויים ובזיליקום, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל.
הוראות
משפשפים עוף וחללים עם 2 כפות שמן זית, שיני שום, מלח ופלפל.
תוחבים כנפי עוף מתחת; קושרים רגליים יחד עם חוט, אם רוצים.
יוצקים 1 כף שמן שנותרה למחבת גדולה מברזל יצוק; מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, במחבת.
מניחים 1 גבעול רוזמרין ו -2 רבעי לימון לחלל הצוואר של העוף; חזור על הפעולה בחלל התחתון.
מניחים את ענף הרוזמרין שנותר מתחת לעור.
אופים ב 450 במשך 30 דקות; להפחית את החום ל 350, ואופים 1 שעה.
מגישים עם תפוחי האדמה הקלויים של יאן.