המתכון העוף שלי פו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 279 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 294 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם עוף, עשב לימון, אטריות ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו העוף הגרוס הטוב ביותר למנות העוף שלכם + מרק עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר גדול של מים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים אטריות ומחזירים מים לרתיחה. מרתיחים עד רך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
3
מסננים ושומרים אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
הביאו לרתיחה ציר עוף, רוטב דגים, שום, ג ' ינג ' ר, עשב לימון ובצל ירוק בסיר גדול. מנמיכים לרתיחה; מבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה את העוף, נבטי השעועית והבוק צ ' וי. מבשלים פו עד לחימום, כ -5 דקות.