וונטון עוף באפלו פריך יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 62 קלוריות. גשו לסופר וקנו עוף, גבינת צ'דר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: באפלו צ'יקן וונטון, וונטון עוף פריך, ו סלט עוף עם וונטונים פריכים.
הוראות
1
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
שלב בקערה עוף, גבינת צ ' דר, רוטב חווה, חמאה ורוטב חם. גורפים כ -1 כף תערובת עוף על מרכז כל עטיפת וונטון; מקפלים וונטונים לשניים ולחץ לאיטום. מסדרים וונטונים על תבנית עם נייר אפייה ומקפיאים למשך 5 עד 10 דקות.