קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

זיגוג הדרים

זיגוג הדרים
זיגוג הדרים דורש בערך 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 3463 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 154 גרם שומן כל אחד. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח כשר, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 59%. נסו שמן זית כיכר פרג הדר עם זיגוג וניל הדרים, בקלה עם זיגוג צ'ילי הדרים, ו צדפות עם זיגוג הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את אבקת הסוכר, הגרידה, המיץ והמלח לקערת ערבוב בינונית ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
טפטוף מיד על העוגה מקורר לחלוטין או לאחסן זיגוג במקרר במיכל אטום עד 2 ימים. מערבבים היטב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
4
מצפים תבנית צינור אלומיניום בגודל 10 אינץ 'או מחבתות כיכר 2 (9 על 5 אינץ') עם 1 כף חמאה ואבק עם 2 כפות מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
5
שלב את 12 אונקיות החמאה והסוכר הנותרות בקערת מערבל המעמד והשמנת למשך 6 דקות במהירות בינונית, בעזרת חיבור ההנעה. עצור פעם אחת כדי לגרד את דפנות הקערה בעזרת מרית. כשהמיקסר פועל במהירות הנמוכה ביותר, הוסיפו את הביצים, 1 בכל פעם, וודאו שכל ביצה משולבת במלואה לפני הוספת הביצה הבאה. שוב לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה. זה ייקח בערך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עוגיות פרוסות סוכר ורודותעוגיות פרוסות סוכר ורודות
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
6
מוסיפים את הווניל והמלח ומקציפים במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 חבילה פטל קפוא, מופשר1 חבילה פטל קפוא, מופשר
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
7
כשהמיקסר במהירות הנמוכה ביותר מוסיפים את הקמח ב -3 תשלומים, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחילים ומסתיימים בקמח, מוודאים שכל מנה משולבת במלואה לפני שמוסיפים את הבא. לאחר התוספת הסופית מקציפים את הבלילה למשך 30 שניות במהירות בינונית עד שהיא כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
גורפים את הבלילה לתבנית / ים המוכנים, מחלקים באופן שווה אם משתמשים ב -2 מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
9
אופים במשך שעה 1 במחבת צינור או 40 דקות במחבתות כיכר, עד הטמפרטורה הפנימית מגיעה 210 מעלות צלזיוס על מדחום מיידי לקרוא. הקרום יהיה חום זהוב וקפיץ בחזרה בלחיצה, אך הסדק סביב המרכז ייראה לח.
מרכיבים שתצטרך
לימון ונענעלימון ונענע
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
10
מוציאים את העוגה מהתנור למתלה קירור למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 ממתק צ'אקלס צהוב1 ממתק צ'אקלס צהוב
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
11
מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים על המדף. אחסן את העוגה על המדף המכוסה במגבת תה עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח