זסטי פארפאל
פרפל הפיקנטי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 360 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, בזיליקום, שרימפס מבושלים מראש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו Farfalle Carbonara, Farfalle עם Gorganzola, ו פרפל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
זמן בישול: כ 12 דקות לבשל farfalle על פי הוראות החבילה. שימו מסננת בכיור והניחו את החסילון במסננת.
מוסיפים אספרגוס למי הפסטה במשך 4 הדקות האחרונות של בישול (אם האספרגוס הוא דק, מוסיפים אותו במשך 2 הדקות האחרונות).
מסננים את הפסטה והאספרגוס על השרימפס במסננת.תחזיר הכל לסיר.
מוסיפים את העגבניות והויניגרט וזורקים. חותכים את הבזיליקום לרצועות עם מספריים וזורקים עם הפסטה.
מגישים חמים.גרסה ידידותית לילדים: להכפיל את המתכון ולהשמיט את בזיליקום טרי עבור אכלנים extra-picky.איך ילדים יכולים לעזור: למדוד פסטה; למקם שרימפס במסננת; לספור אספרגוס, עגבניות, עלי בזיליקום; לשטוף ירקות. לטעם איטלקי אותנטי, מעל הפסטה עם גבינת פרמזן טרייה, מגוררת וצנוברים קלויים