קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

חומוס עם לחם שטוח מחיטה מלאה

חומוס עם לחם שטוח מחיטה מלאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו חומוס עם לחמים שטוחים מחיטה מלאה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרחי של המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, טחינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה אדיר. נסו לחמים שטוחים מחיטה מלאה ממולאים בכרובית, אפונה ותרד, החומוס הטוב ביותר: חומוס דלעת עם קינמון" סוכר " צ'יפס טורטיה {חיטה מלאה, דל שומן, צמחוני + סופר פשוט}, ו חומוס פסטו וצ'יפס פיתה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מכסים את גרגרי החומוס ב -2 סנטימטרים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהחומוס רך, בערך 1 שעה; מוסיפים עוד מים לפי הצורך כדי לשמור אותם מכוסים. שמרו 1/4 כוס מנוזל הבישול ונקזו את גרגירי החומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את נוזל הבישול השמור ואת שאר מרכיבי החומוס ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את המים ושמן הזית ולשים ליצירת בצק לח. מכסים במגבת מטבח ומניחים לנוח למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ'. מחלקים את הבצק ל -16 כדורים. על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים כל כדור לסגלגל בגודל 6 על 3 אינץ'. מבשלים 2 לחמים שטוחים בכל פעם במחבת על אש בינונית עד שהם מתחילים להשחים בתחתית, כ -2 דקות. הופכים ומבשלים עד להשחמה בכתמים בצד השני, כ -2 דקות. ממש לפני ההגשה, להפוך כל לחם שטוח על להבה פתוחה עד חרוך קלות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מגישים עם החומוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים