חזה עוף עסיסי ללא עצמות בגריל הטוב ביותר
חזה העוף העסיסי ללא עצמות בגריל הטוב ביותר נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 273 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף בגריל איטלקי נטול עצמות, חזה עוף בגריל ללא עצמות ללא עור מושחר, ו מהיר שום בגריל בלי עור חזה עוף ללא עצמות עם קצת לנשוך (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף אחד בשקית ניילון resealable או בין שתי חתיכות של ניילון לעטוף. באמצעות מערבל בשר, מערוך, או מחבת קטנה, חזה עוף פאונד לתוך עובי אפילו על 3/4 אינץ ' בגובה. חזור עם הנותרים 3 שדיים.
כדי להפוך את המלח, בקערה בינונית לטאטא יחד את המים, מלח, וסוכר עד מוצקים מומסים.
מניחים את פרוסות חזה העוף במי מלח ומקררים במשך 30 דקות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר חזה עוף ממי מלח, להתייבש עם מגבות נייר, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, מברשת קלות עם שמן זית.
מניחים עוף על הצד החם של הגריל ומבשלים עד להשחמה היטב, 3 עד 5 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד שהצד השני הוא השחמה ועוף רושם 66° (או160 אם אתה באמת רוצה לדבוק בהנחיות ה-FDA) על מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז השד. אם הצד השני חומים לפני שהוא רושם150, לעבור לצד מגניב של גריל, לכסות, ולתת לבשל עד העוף מגיע לטמפרטורה.
הסר עוף מגריל, לתת מנוחה במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד.