טרייפל חמוציות-כתום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 401 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עמילן תירס, מלח, קליפת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל סקוטי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. מתכונים דומים: טרייפל כתום חמוציות, חמוציות כתום טרייפל, ו חמוציות כתום טרייפל.
הוראות
1
להכנת רוטב החמוציות, שלבו את 5 המרכיבים הראשונים בסיר בינוני, והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. לחץ על תערובת החמוציות דרך מסננת מעל קערה, תוך שמירת 1 2/3 כוסות חמוציות טהורות, וזורקים מוצקים. מכסים רוטב ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
חמוציות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
קערה
2
כדי להכין את פודינג, לשלב 1/4 כוס חלב וביצה בקערה קטנה, ומערבבים היטב עם לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מניחים 1/3 כוס סוכר, עמילן תירס ומלח בסיר בינוני, ומוסיפים בהדרגה 1 1/2 כוסות חלב, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב תערובת כל הזמן. מערבבים בהדרגה כרבע מתערובת החלב החם לתערובת הביצים; מוסיפים לתערובת החלב שנותרה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים על אש בינונית 3 דקות או עד עבה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
5
יוצקים לתוך קערה, ולכסות משטח של פודינג בניילון נצמד. תירגע.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
6
לקלף תפוזים, הסרת חלק לבן.
מרכיבים שתצטרך
כתום
7
חותכים כל תפוז לשניים לאורך.
מרכיבים שתצטרך
כתום
8
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות דקות; מניחים בצד.
9
פיצול אצבעות; לקרוע כל חצי לשליש. מרפדים את תחתית קערת זכוכית ישרה עם 3 ליטר או קערת זוטה בחצי אצבעות. כף 1 כוס פודינג מעל אצבעות. כפית חצי רוטב חמוציות מעל פודינג. מסדרים מחצית מפרוסות התפוז מעל רוטב החמוציות ומסביב לקצה הפנימי של הקערה. חזור על ההליך, מסתיים עם פרוסות תפוזים. מכסים ומצננים 8 שעות. מעל כל מנה 1 כף תוספת מוקצפת ו 1 כפית שקדים, אם רוצים.