קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

חציל פרמיגיאנה 2

חציל פרמיגיאנה 2
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את פרמיגיאנה 2 לחצילים. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 56 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל של 1177 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי טימין, חלב, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה מרהיב. נסו פרמיגיאנה חצילים ללא הפרמיגיאנה!, חציל פרמיגיאנה, ו חציל פרמיגיאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת גדולה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
מוסיפים את השום והבצל ומתבלים במלח ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים עד שהבצל הופך שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לפרק חלק מהעגבניות השלמות ולבשל 10 עד 15 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול. העגבניות צריכות להיות מפורקות למדי והטעמים מתאחדים. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעימות כאילו הן צריכות קצת יותר זמן להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הוסף 2 עד 3 כוסות מים לרוטב כשהוא מתבשל אם הוא נראה שהוא נהיה סמיך מדי. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
לחציל: מסדרים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על 2 ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
7
מפזרים מלח, משני צידי כל פרוסה, ומאפשרים לה לשבת כשעה. (המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר.) לאחר שעה יש לשטוף במים קרים ולייבש אותם היטב במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
9
שים את הקמח בקערה בינונית. באחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב. בקערה שלישית שלבו את פירורי הלחם עם האורגנו ועלי הטימין הטריים. טובלים כל פרוסת חצילים בקמח ומנערים כל עודף. לאחר מכן, טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסה. מסדרים אותם בשכבות בודדות בחזרה על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
11
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, בדקו בעזרת מדחום והמתינו עד שהוא נרשם בין 380 ל -400 מעלות פרנהייט). השתמש בזוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החציל לשמן. מבשלים אותם עד שהם מזהיבים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מוציאים מהשמן ומעבירים לתבנית עם מגבת מטבח כדי שהחציל יוכל להתנקז בזמן שהאחרים מבשלים. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני שתוסיפו עוד מנת פרוסות לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
13
להרכבה: בתבנית אפייה בגודל 17 על 11 אינץ', כף כרבע מרוטב העגבניות בתחתית. למעלה עם שכבת חצילים מטוגנים. פרוסות החצילים יכולות לחפוף מעט. למעלה עם בערך אחת מפרוסות המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מפזרים כרבע מגבינות הפרמזן והפרובולון. כפית רוטב יותר לחזור פעמיים נוספות לעשות 3 שכבות. למעלה עם מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרובולוןפרובולון
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 45 דקות. אני תמיד מכרסם קצת מזה לפני שאני משתף אותו עם החברים שלי!
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
16
מגישים בקערה כדי שלא תפספסו כלום!
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץפירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים (בערך 2 1/2 קילו בסך הכל), שטופים וחתוכים לסיבובים בעובי 1/2 אינץחצילים (בערך 2 1/2 קילו בסך הכל), שטופים וחתוכים לסיבובים בעובי 1/2 אינץ5largesביציםביצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים6ציפורןשום, קלוף ולחוץ או מגורדשום, קלוף ולחוץ או מגורד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)מוצרלה, חתוכה לפרוסות דקות (או קרועה לפרוסות עבות)מוצרלה, חתוכה לפרוסות דקות (או קרועה לפרוסות עבות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2kgsעגבניות שזיפים שלמות של סן מרזנועגבניות שזיפים שלמות של סן מרזנו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרובולון מגוררפרובולון מגורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, לטיגון, לפי הצורךשמן צמחי, לטיגון, לפי הצורך3(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלים צהובים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקותבצלים צהובים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקות