לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את פרמיגיאנה 2 לחצילים. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 56 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל של 1177 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי טימין, חלב, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה מרהיב. נסו פרמיגיאנה חצילים ללא הפרמיגיאנה!, חציל פרמיגיאנה, ו חציל פרמיגיאנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת גדולה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
3
מוסיפים את השום והבצל ומתבלים במלח ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים עד שהבצל הופך שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לפרק חלק מהעגבניות השלמות ולבשל 10 עד 15 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול. העגבניות צריכות להיות מפורקות למדי והטעמים מתאחדים. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעימות כאילו הן צריכות קצת יותר זמן להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הוסף 2 עד 3 כוסות מים לרוטב כשהוא מתבשל אם הוא נראה שהוא נהיה סמיך מדי. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
לחציל: מסדרים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על 2 ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
7
מפזרים מלח, משני צידי כל פרוסה, ומאפשרים לה לשבת כשעה. (המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר.) לאחר שעה יש לשטוף במים קרים ולייבש אותם היטב במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
9
שים את הקמח בקערה בינונית. באחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב. בקערה שלישית שלבו את פירורי הלחם עם האורגנו ועלי הטימין הטריים. טובלים כל פרוסת חצילים בקמח ומנערים כל עודף. לאחר מכן, טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסה. מסדרים אותם בשכבות בודדות בחזרה על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
פחיות) מרק עוף דל נתרן
לוראן מטבח מקצועי®
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
11
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, בדקו בעזרת מדחום והמתינו עד שהוא נרשם בין 380 ל -400 מעלות פרנהייט). השתמש בזוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החציל לשמן. מבשלים אותם עד שהם מזהיבים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשום
12
מוציאים מהשמן ומעבירים לתבנית עם מגבת מטבח כדי שהחציל יוכל להתנקז בזמן שהאחרים מבשלים. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני שתוסיפו עוד מנת פרוסות לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
1/4 כוס מנגו מחית
13
להרכבה: בתבנית אפייה בגודל 17 על 11 אינץ', כף כרבע מרוטב העגבניות בתחתית. למעלה עם שכבת חצילים מטוגנים. פרוסות החצילים יכולות לחפוף מעט. למעלה עם בערך אחת מפרוסות המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מפזרים כרבע מגבינות הפרמזן והפרובולון. כפית רוטב יותר לחזור פעמיים נוספות לעשות 3 שכבות. למעלה עם מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פרובולון
רוטב עגבניות Hunt's®
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 45 דקות. אני תמיד מכרסם קצת מזה לפני שאני משתף אותו עם החברים שלי!