טאמאלס תירס קל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות והרימו אבקת אפייה, הרינה דה מייז, חמאה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית לא כל כך יוצא מן הכלל של 16%. מתכונים דומים: טמאלס תירס ירוק, טאמאלס עוף ותירס משוך, ו טאמאלס התירס הירוק של אל צ'ולו.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
עובדים בקבוצות, מוסיפים את גרעיני התירס לבלנדר או למעבד מזון ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
3
בקערה של מערבל חשמלי, שמנת את החמאה והסוכר עד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
מוסיפים את הביצה, המלח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מלח
ביצה
5
מערבבים לשילוב.
6
מוסיפים את הקמח והתירס המחית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויוצרים בצק חלק רופף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
תירס
7
הניחו לפניכם קליפת תירס לאורכם כשהצד הרחב הכי קרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
תירס
8
מורחים 3 כפות מהבצק על כל המחצית התחתונה (הצד הרחב) של קליפת התירס, ומשאירים גבול ברוחב 1 אינץ ' בצד שמאל וימין. הרם את 2 הצדדים הארוכים של קליפת התירס והפגיש אותם.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
תירס
9
מגלגלים את שני צידי קליפות התירס באותו כיוון מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
גלול
10
חזור על הפעולה עם קליפות התירס והבצק שנותרו. מסדרים את הטמאלים, בצד התפר כלפי מטה, בספינת קיטור ומוסיפים 1/2 אינץ ' מים. מכסים במכסה הדוק, מביאים לרתיחה ואדים במשך שעה 1, מוסיפים מים נוספים, לפי הצורך כדי לשמור על 1/2 אינץ ' של מים במחבת.
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור כרם באלו פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור כרם באלו פינו נואר
2007 היה אמר להיות הבציר הגדול ביותר שנראה בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו שנמצא ממש מעבר לכביש מיקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי פינו נואר הנדירים שמתעקשים לרצות לייצר יינות מסיביים. הפרי והמבנה ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה עוד 20 שנה. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור הבא או שניים.