קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

טאקו גבינת קרנה אסדה

טאקו גבינת קרנה אסדה
המתכון טאקו גבינת קרנה אסדה מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל דרום אמריקאי. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.8 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 655 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו קארנה אסדה טאקו, קארנה אסדה טאקו, ו קארנה אסדה טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בתבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ', שלבו את החמאה, הטקילה, הטימין, הסרנו, השום והכוסברה וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
טקילהטקילה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מעבירים סטייק למרינדה ומפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות או במקרר עד 2 שעות.
5
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית-גבוהה ומברישים בשמן זית. מבשלים את הסטייק, הופכים מדי פעם, 6 עד 8 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
6
הניחו לנוח על צלחת מכוסה בנייר אלומיניום למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
חותכים את הבשר כנגד התבואה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
על אותה מחבת ששימשה לבישול הסטייק, על אש בינונית-גבוהה, הניחו 3 (1/4 כוס) תלוליות גבינה במרווחים של 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
9
בואו לבשל במשך 3 דקות (הגבינה תתפשט שטוחה כמו טורטיה, וודאו שהם לא נדבקים זה לזה). לאחר שהגבינה שחומה בתחתית (הגבינה תישאר לבנה בצד העליון), הוסיפו 1/4 כוס בשר פרוס מעל מחצית הגבינה וקפלו את החצי השני כמו קסדילה בצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מעבירים לתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם. חזור על ההליך עם שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
11
מגישים כל טאקו גבינה עם אבוקדו פרוס וסלסה או רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)