המתכון טאקו גבינת קרנה אסדה מוכן בסביבות 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל דרום אמריקאי. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.8 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל של 655 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו קארנה אסדה טאקו, קארנה אסדה טאקו, ו קארנה אסדה טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בתבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ', שלבו את החמאה, הטקילה, הטימין, הסרנו, השום והכוסברה וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
טקילה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
מעבירים סטייק למרינדה ומפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות או במקרר עד 2 שעות.
5
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית-גבוהה ומברישים בשמן זית. מבשלים את הסטייק, הופכים מדי פעם, 6 עד 8 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
6
הניחו לנוח על צלחת מכוסה בנייר אלומיניום למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
חותכים את הבשר כנגד התבואה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
על אותה מחבת ששימשה לבישול הסטייק, על אש בינונית-גבוהה, הניחו 3 (1/4 כוס) תלוליות גבינה במרווחים של 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
9
בואו לבשל במשך 3 דקות (הגבינה תתפשט שטוחה כמו טורטיה, וודאו שהם לא נדבקים זה לזה). לאחר שהגבינה שחומה בתחתית (הגבינה תישאר לבנה בצד העליון), הוסיפו 1/4 כוס בשר פרוס מעל מחצית הגבינה וקפלו את החצי השני כמו קסדילה בצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מעבירים לתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם. חזור על ההליך עם שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
11
מגישים כל טאקו גבינה עם אבוקדו פרוס וסלסה או רוטב חם.