טאקו דג מאהי בגריל
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ מ 1 / סיד, שמנת, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו, ו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל המרכיבים המרינדה במעבד מזון ודופק עד שהכל קצוץ דק.
מניחים את פילה דגים בתבנית תבשיל כוס ויוצקים על המרינדה.
שים את המנה עם פילה marinating במקרר במשך שעה.2
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה ומקררים עד שאתם מוכנים! אמרתי לך שזה קל...3 חכות Mahi. עכשיו שיש לנו מושרה Mahi במשך כשעה, יש לנו רוטב שמנת שלנו מוכן, אז עכשיו זה זמן להכות את הגריל ולבנות טאקו אלה!4
הסר את המנה המכילה את Mahi mainated מן regrigerator ולמקם על הדלפק.5Preheat הגריל גבוה לצלייה ישירה.6 אם יש לך סלסלת דגים, עכשיו זה הזמן להשתמש בו! אחרת, שמן סורגי הגריל שלך עם מגבת נייר מקופלת טבולה בשמן בישול.7בפעם הגריל מחומם, למקם את Mahi על החלק החם ביותר של הגריל.8ברגע שהמאהי מתחיל להיות אטום למעלה, הגיע הזמן להפוך אותו.9אחרישתהפוךאתהדגעל, מקםכמה טורטיות על הגריל לטוסט. זה לוקח רק כדקה לכל צד, אז לבדוק אותם במהירות. אנחנו רק רוצים להרים כוסית לכבודם בכל צד קצת. קצת או חרוך הוא בסדר (וטעים!).10פעם הדג מבושל דרך, להסיר מן הגריל.11 עכשיו כל מה שנשאר הוא הרכבת כמה טאקו דגים! תעמיסו טורטייה עם קצת מהאח " י הטעים בגריל, קצת רוטב שמנת וחסה קרועה או כרוב. זהו זה! קדימה, לבנות כמה טאקו (ולוודא שאתה לא מקבל שום רוטב שמנת על המקלדת שלך)...