קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

טאקו דגים ליים טקילה בגריל

טאקו דגים ליים טקילה בגריל
טקילה בגריל טאקו דגים ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 770 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. נסו טאקו דגים בגריל עם טקילה פיקנטית-גוואקמולי ליים, טקילה ליים טאקו דגים, ו טקילה ליים טאקו דגים עם כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8-אינץ במבוק שיפודים, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
לכרוב: בקערת ערבוב גדולה שלבו את החומץ, הסוכר והמלח וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
4
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לציפוי הכל בצורה אחידה. אפשר למרינדה במשך 15 דקות. מקפלים פנימה את הכוסברה ומניחים בצד עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננסל-1 אננס
5
למרינדת הדגים: בקערת ערבוב גדולה שלבו את הטקילה, הכמון, השום, מיץ הליים ומעט מלח ופלפל. מחלקים את הדג לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים למרינדה. מניחים בצד למרינדה למשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
טקילהטקילה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
1
מחממים גריל עליון שטוח לגובה ומצפים במעט שמן. משפדים 4 עד 5 חתיכות דג על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים את השיפודים על הגריל ומבשלים עד שהדג לבן ומבושל, בערך 1 דקה מכל צד וכ -4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
הסר את השיפודים ואפשר לנוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מחממים את הטורטיות בקבוצות על הגריל כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מוציאים את הטורטיות לכיס נייר כסף מרופד במגבת ומכסים באופן רופף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
כדי לבנות את הטאקו, טפטפו מעט קרם ליים כוסברה על טורטיה. למעלה עם כמה תערובת כרוב אדום מתוח ולאחר מכן במקום שיפוד של דגים על גבי. החלק את השיפוד כך שהדג יישאר על הטאקו, ואז סיים עם עוד קרם ליים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדוםכרוב אדום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מקשטים במעט קוטיה מפוררת ורוטב חם ומגישים עם טריז ליים בצד. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, חלב, כוסברה, שום, כמון ומיץ לימון וצינה במשך שעה 1. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

מרכיבים

2(חוֹרֶף)כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת Cotija מתפוררתגבינת Cotija מתפוררת4ריבס, קצוץ טרי או קפואשש עשרה טורטיות קמח רכות בגודל 6 עד 7 אינץשש עשרה טורטיות קמח רכות בגודל 6 עד 7 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים, קצוציםעלי כוסברה טריים, קצוצים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון31 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב חם, לקישוט, אם תרצהרוטב חם, לקישוט, אם תרצה1מיץ לייםמיץ ליים2ליים, juicedליים, juiced1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי2לימונים, חתוכים לחתיכות.לימונים, חתוכים לחתיכות.680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פילה mahi mahi ללא עצמות, ללא עור (או דגים לבנים המשרד אחרים)פילה mahi mahi ללא עצמות, ללא עור (או דגים לבנים המשרד אחרים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן, לבישולשמן, לבישול4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)טקילהטקילה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.