טאקו סלסה-שרימפס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו סלסה שרימפס. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 131 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שרימפס, רוטב טאקו, תערובת גבינה מקסיקנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: טאקו סלסה-שרימפס, טאקו שרימפס עם סלסה תירס, ו טאקו שרימפס עם סלסה תפוח ירוק.
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', סלסת חום ופלפל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
מוסיפים שרימפס. מבשלים 3 עד 4 דקות, הופכים שרימפס מדי פעם, עד שרימפס הם ורודים.
ממלאים כל קונכיית טאקו בתערובת שרימפס על 1/4 כוס. למעלה עם גבינה, חסה ורוטב טאקו.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לרוטב טבילה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.