קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף

טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף
המתכון טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 2 שעות ו -20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 752 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.87 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת שום, זנגביל, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון מתובל הודי עם אורז בסמטי, רגל טלה מבושלת עם אורז בסמטי קימל, ו כדורי אורז בסמטי פריכים עם רוטב עגבניות ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, הגראם מסאלה, המלח והפלפל עם מספיק שמן להכנת עיסה. לשפשף את הדבק על כל בשר ומרינדה במשך שעה 1. מחממים גריל או מחבת גריל ומחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מלח טחוןמלח טחון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
2
צורבים את הבשר על הגריל, צורבים את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
3
מעבירים את הבשר לתבנית צלייה ומסיימים בתנור עד שמדחום קורא טמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס למדיום. אפשר לבשר לנוח לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
4
לרוטב העגבניות: בינתיים, בסיר גדול, מחממים 1 כף שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד לריחני, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6
מוסיפים את הגראם מסאלה, מבשלים עוד 30 שניות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות, הסוכר החום, החומץ והווסטרשייר. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
מלח טחוןמלח טחון
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
7
מוסיפים מים ומבשלים 20 דקות, או עד שהטעמים מעמיקים והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
8
לאורז: שוטפים את האורז ב -4 החלפות מים, עד שהמים צלולים יחסית. משרים את האורז למשך 30 דקות ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
בסיר גדול מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים על אש בינונית עד שהשמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את זרעי קימל טוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
11
מוסיפים את הבצל, מקפיצים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12
מסננים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
מוסיפים לסיר וטוסט, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהגרגירים נפרדים ונוצצים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את המים, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד לבישול, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
15
מחממים את הטורטיות מעל להבה פתוחה או במחבת. פורסים את הבשר לפרוסות דקות. בנה את הטאקו עם מעט אורז, מעט בשר, מעט רוטב, ענף כוסברה טרי ו -2 פרוסות ג ' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בסמטיאורז בסמטי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)3(חוֹרֶף)שמן קנולה ועוד במידת הצורךשמן קנולה ועוד במידת הצורך21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי קימלזרעי קימל1חבורהעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים1חבילהטורטיות תירסטורטיות תירס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גארם מסאלהגארם מסאלה3(חוֹרֶף)אבקת garam masalaאבקת garam masala3(חוֹרֶף)שום טרי טחוןשום טרי טחון3(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2פלפלים חלפיניו, זרע פרוס דקפלפלים חלפיניו, זרע פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1קטןבצל, טחוןבצל, טחון11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)בשר טרי-טיפבשר טרי-טיפ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את ההודי עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזטי נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אייכנברג פרימיום גרונר וולטלינר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
הפרמיה של אייכנברג גרונר ולטלינרן היא מעדן אוסטרי משפחתי. יש בו ניחוחות של פירות טריים וחריפות, עם תווים של פירות טרופיים ופלפל. הרעננות בטעם נותן את הטעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסיום. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כמו פיצה ופסטה.