המתכון טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 2 שעות ו -20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 752 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.87 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת שום, זנגביל, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון מתובל הודי עם אורז בסמטי, רגל טלה מבושלת עם אורז בסמטי קימל, ו כדורי אורז בסמטי פריכים עם רוטב עגבניות ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השום, הגראם מסאלה, המלח והפלפל עם מספיק שמן להכנת עיסה. לשפשף את הדבק על כל בשר ומרינדה במשך שעה 1. מחממים גריל או מחבת גריל ומחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
1 תפוז, גרידה
מלח טחון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
2
צורבים את הבשר על הגריל, צורבים את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
3
מעבירים את הבשר לתבנית צלייה ומסיימים בתנור עד שמדחום קורא טמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס למדיום. אפשר לבשר לנוח לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
4
לרוטב העגבניות: בינתיים, בסיר גדול, מחממים 1 כף שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד לריחני, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6
מוסיפים את הגראם מסאלה, מבשלים עוד 30 שניות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות, הסוכר החום, החומץ והווסטרשייר. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
גארם מסאלה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
סלט גויה ותיבול ירקות
מלח טחון
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
7
מוסיפים מים ומבשלים 20 דקות, או עד שהטעמים מעמיקים והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
8
לאורז: שוטפים את האורז ב -4 החלפות מים, עד שהמים צלולים יחסית. משרים את האורז למשך 30 דקות ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
בסיר גדול מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים על אש בינונית עד שהשמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את זרעי קימל טוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוצים
11
מוסיפים את הבצל, מקפיצים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מסננים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
מוסיפים לסיר וטוסט, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהגרגירים נפרדים ונוצצים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
למריחה על טוסט אם רוצים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כפות עגבניות רומא זרעו וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את המים, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד לבישול, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
15
מחממים את הטורטיות מעל להבה פתוחה או במחבת. פורסים את הבשר לפרוסות דקות. בנה את הטאקו עם מעט אורז, מעט בשר, מעט רוטב, ענף כוסברה טרי ו -2 פרוסות ג ' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1½ כפיות כמון טחון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
ניתן לשלב את ההודי עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזטי נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אייכנברג פרימיום גרונר וולטלינר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
הפרמיה של אייכנברג גרונר ולטלינרן היא מעדן אוסטרי משפחתי. יש בו ניחוחות של פירות טריים וחריפות, עם תווים של פירות טרופיים ופלפל. הרעננות בטעם נותן את הטעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסיום. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כמו פיצה ופסטה.