טארט טאטן
טארט טאטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. אם יש לך תפוחים, שעועית וניל, בצק עלים כל חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 218°. ב 10 אינץ ' ovenproof או ברזל יצוק מחבת, מערבבים יחד את 3/4 כוס סוכר והחומץ. לגרד את זרעי וניל למחבת (לשמור את שעועית וניל לשימוש אחר).
חום מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר הוא מומס ביסודיות. מבשלים מעל חום בינוני, ללא ערבוב, במשך 5 דקות, או עד התערובת היא ענבר בצבע (כמו שקית נייר חומה).
מוסיפים 2 כפות של החמאה ומערבלים עד שהחמאה נמסה.
בזהירות לסדר את התפוחים על תערובת הסוכר במעגלים קונצנטריים, להיזהר לא לגעת בתערובת סוכר חם. נקודה עם 2 כפות הנותרים חמאה.
מניחים את בצק העלים על התפוחים ומכניסים את הצדדים סביב התפוחים.
מפזרים את 1 כף סוכר על הבצק.
אופים במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב פריך ומיצי המחבת מבעבעים.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתהפך בזהירות על צלחת עוגה שטופה לשרת.
Reprinted with permission from The Beekman 1802 Heirloom קינוח ספר בישול על ידי ברנט רידג ' וג ' וש קילמר-פרסל וסנדי גלוק, © 2013 Rodale Books