טארט ירקות אביב לבנדה
טארט ירקות אביב לבנדה דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.58 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 450 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור אביב. אם יש לכם שומר, שמן זית, חומץ בלסמי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 76%. מתכונים דומים: ירקות אביב מלוחים וגבינת עיזים טארט, טארט משמש אביב, ו טארט אספרגוס אביב.
הוראות
שוטפים עגבניות, ליבה וחותכים לשניים לאורך. חתוך וזורק צמרות שומר, קצוות שורש וכל כתמים חבולים. שוטפים ראשים וחותכים לאורכם לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מקלפים וקוצצים שום.
לשפשף 1 כף שמן זית מעל התחתון של 10-על ידי 15 אינץ ' פאן.
מפזרים שום מעל מחצית התבנית ומניחים עגבניות, חותכים את הצד כלפי מטה וסוגרים זה לזה, על שום.
הניחו פרוסות שומר בצד השני של התבנית וטפטפו 1 כף שמן; מערבבים בעדינות עם הידיים לציפוי, ואז מורחים שומר באופן שווה במחצית התבנית.
אופים בתנור 350 עד עגבניות מצומקות ושומר שקוף, על 1 שעה (כ 50 דקות בתנור הסעה).
בינתיים יש לשטוף ארטישוקים, לנקז ולקצץ קצוות דהויים מגבעולים. שים ארטישוקים בתבנית של 4 או 5 ליטר.
מוסיפים כ -3 סנטימטרים מים, מכסים את התבנית ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתחתית הארטישוק רכה כשנוקבים אותה, כ-40 דקות.
הצמד וזורק קצוות קשים של אספרגוס. שוטפים חניתות. להרים ארטישוקים מהמחבת ולתת מגניב.
מוסיפים אספרגוס למים והופכים את האש לגבוהה. מבשלים, ללא כיסוי, עד שהחניתות רכות-פריכות כשנוקבים אותן, כ -3 דקות.
מסננים לטבול בבת אחת במי קרח עד קר, על 2 דקות; לנקז שוב.
על לוח מקומח קלות מרדדים כל מעטפת בצק עלים לסיבוב ברוחב 6 עד 7 אינץ'. הגדר סיבובים זה לצד זה על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ'; הגדר תבנית נוספת באותו גודל על גבי המאפים.
אופים מאפים בתנור 350 עד להשחמה טובה (מרימים את התבנית העליונה לבדיקה), 25 עד 30 דקות (כ-25 דקות בתנור הסעה).
כאשר מאפים אופים, שוברים עלים מארטישוקים ושומרים לשימושים אחרים. סקופ החוצה וזורקים מרכזי מטושטשת מן תחתית ארטישוק; גם לקצץ כל סיבים גסים מן הגבעולים ארטישוק.
חותכים תחתית אנכית לפרוסות בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'. בקערה מערבבים עם 1 כף שמן זית וחומץ.
מורחים כל מאפה חם קלות עם טפנד ומניחים על צלחת. מעל כל אחד מהם 3 חצאי עגבניות וחלקים שווים של שומר (אל תשטפו מחבת; הניחו בצד), תחתיות ארטישוק ואספרגוס.
ירקות למעלה עם מנות שוות של סלט ירוק (כולל ההלבשה).
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
סלט: לשטוף ופריך 4 כוסות (2 עד 3 עוז.) תערובת סלט בייבי. במחבת המשמשת לאפיית עגבניות ושומר, לפני כן, מערבבים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 1 1/2 כפות חומץ בלסמי, 1 כפית עלי טימין טריים קצוצים, ו 1/2 כפית עלי רוזמרין טריים קצוצים, המשלבים טפטופים במחבת.
מוסיפים את תערובת הסלט ומערבבים, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.