קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות

טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרידת לימון, רמפות קטנות, אנשובי מלא במלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הביצים הממולאות של אפריל בלומפילד, סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד, ו ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ערימת הרמפות על קרש החיתוך שלך כך הנורה מסתיימת בשורה. התחל על ידי חיתוך דק את הנורות, עובד בדרך שלך לכיוון העלים הירוקים. לאחר שחתכת את הגבעולים הסגולים והגעת לירוקים, להפוך את הפרוסות שלך אפילו דק יותר. לאסוף את הנורות פרוסות וגבעולים לערימה קטנה. תניח את הירוקים בצד לעת עתה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
רמפותרמפות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
שים 1 כף של החמאה במחבת sauté ולהגדיר אותו מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהוא נמס וקצף, להוסיף את נורות הרמפה פרוסות וגבעולים (יחד עם קמצוץ חמש אצבעות של ירקות) וקמצוץ מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרמפות יש רמז של חום, 2 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ירוקירוק
רמפותרמפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
גרדו את הרמפות לקערה והוסיפו את 10 כפות החמאה הנותרות, האנשובי, גרידת לימון, מיץ לימון, גרגר שמן זית, כמה צ ' ילי מתפורר, ואם תרצו, כמה פיתולים של פלפל שחור. מחית, לזרוק, ומערבבים את התערובת עם מזלג או כף עץ רק עד הכל מעורבב יפה. תן את הירוקים רמפה שמורות קוצץ קצר, ואז מערבבים אותם. תטעם. אתה צריך לטעום את טעם הבצל העדין של הרמפות, קצת טוב של אומאמי-מליחות מן האנשובי, ואת הבהירות, לא איטיות, מן הלימון. בשבילי, לחמאה הזאת יש טעם של אביב. ייתכן שתרצה להוסיף עוד 1/4 כפית מלח או עוד לחיצה קצרה של לימון. (ניתן לקרר את החמאה ליום או יומיים בקערה, או לגלגל אותה לבול עץ, אם אתם מרגישים מפוארים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ירוקירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רמפותרמפות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
למרוח את הטוסט עם חמאת הרמפה (יהיה לך חמאה נוספת; להזמין אותו ליום אחר).
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
5
יוצקים גלוג או שניים של שמן למחבת nonstick רק גדול מספיק כדי להחזיק את הביצים בנוחות (אתה יכול גם לטגן אותם 2 קבוצות) ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה. כאשר השמן בקושי מעשן, לפצח את הביצים לתוך המחבת. (זה עוזר להכניס את קצה הסכין לתוך הקליפה, אם כי לא עד כה כי אתה שובר את החלמון.) אתה צריך לשמוע יריקה ולוהטת כאשר אתה מוסיף אותם. מבשלים אותם עד שהלבנים נקבעים וחום זהוב בקצוות אבל החלמונים עדיין נוזליים, בערך דקה. למעלה כל טוסט עם ביצת שליו ולהוסיף קצת קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מגישים מייד.