טורקיה יוונית מסורתית עם מלית ערמונים וצנוברים יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.91 דולר למנה. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בשר חזיר טחון, מרק עוף, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טורקיה יוונית מסורתית עם ערמונים ומילוי צנוברים, טורקיה עם מלית ערמונים, ו תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בצע חתך קטן בצידי כל ערמון, והניח במחבת על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסירים מהאש, מקלפים וקוצצים.
4
ממיסים 2/3 כוס חמאה בסיר, ומערבבים פנימה את מיץ התפוזים, מיץ הקלמנטינה ומיץ הלימון. משפשפים את ההודו מבפנים ומבחוץ בתערובת, ושומרים מעט לצלייה. מתבלים הודו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ מנדרינה
מיץ תפוזים
מיץ לימון
חמאה
טורקיה כולה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הבקר הטחון, החזיר הטחון והבצל עד שהבשר והחזיר חומים באופן שווה והבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
חזיר טחון
בצל
בקר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מסננים שומן.
7
מערבבים פנימה את האורז. מערבבים פנימה את הערמונים, הצנוברים, הצימוקים, 1/3 כוס חמאה, מרק וברנדי. מתבלים עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. ממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים נספגים. ממלאים את כל חללי ההודו בתערובת, וקושרים במקום עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
צנוברים
צימוקים
ברנדי
חמאה
פלפל
טורקיה כולה
מרק
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
8
מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה, ומכסים באופן רופף את השד והירכיים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת צלייה
9
יוצקים מים בערך 1/4 אינץ ' לתחתית התבנית. שמרו על רמת מים זו לאורך זמן הבישול. צולים הודו בתנור שחומם מראש 3 עד 4 שעות, ומברישים מדי פעם בתערובת החמאה והמיץ שנותרה. הגדל את טמפרטורת התנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) במהלך השעה האחרונה של הצלייה, והסר נייר כסף. מבשלים הודו לטמפרטורה פנימית מינימלית של 180 מעלות פרנהייט (82 מעלות צלזיוס).