קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

טורקיה עם מלית

טורקיה עם מלית
טורקיה עם מלית היא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 942 קלוריות, 122 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 107 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 93%. מתכונים דומים: תרנגול ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את תרנגול ההודו המושלם, מלית הודו קלאסית (השתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו טורקיה ומילוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 מחדש שמיש אורגני כותנה לייצר תיק*
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים את תרנגול הודו לתוך קערה עמוקה, גבוהה צדדית על הקצה שלה עם המילוי בסופו של דבר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את מרק העוף במיקרוגל בכלי גדול חסין מיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
6
מניחים פטריות בקערת זכוכית ויוצקים עליהן מרק מחומם. מכסים ומניחים לשבת במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בקערת ערבוב גדולה זורקים את הבצל, הסלרי והפלפל הירוק עם השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
סלריסלרי
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מניחים את הירקות על תבנית גיליון וצולים במשך 35 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של הבישול מורחים את הלחם הקוביות על הירקות, מחזירים לתנור וממשיכים בבישול.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מסננים פטריות, שומרים 1 כוס נוזלים. קוצצים את הפטריות ומניחים בגדול
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
10
קערה חסינת מיקרוגל עם הירקות והלחם, ציר עוף שמור, דובדבנים, אגוזי פקאן, ביצים, מרווה, פטרוזיליה ופלפל שחור. מערבבים היטב כדי לשבור חתיכות לחם. השתמש בידיים שלך כדי לשלב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
פלפל שחורפלפל שחור
ירקירק
דובדבניםדובדבנים
פטרוזיליהפטרוזיליה
פקאניםפקאנים
לחםלחם
ביצהביצה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
11
מחממים את המילוי במיקרוגל על כוח גבוה במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
12
בעוד המילוי הוא חימום, לשפשף את הציפור עם שמן. עבודה במהירות, למקם את המילוי לתוך חלל של תרנגול הודו, כדי למנוע לאבד חום.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
13
מניחים את ההודו לתבנית צלייה, על רשת, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
14
מניחים את תבנית הצלייה על המדף האמצעי של התנור. צולים 45 דקות ואז מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עוד 60 עד 75 דקות או עד שהציפור מגיעה לטמפרטורה פנימית של 170 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
15
מגישים מיד.

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבול עוףפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבול עוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלחם חלה, חתוך לקוביות 1/2 אינץ '(כ 4 עד 5 פרוסות)לחם חלה, חתוך לקוביות 1/2 אינץ '(כ 4 עד 5 פרוסות)113(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)דובדבנים מיובשים לא ממותקים, כ 1 כוסדובדבנים מיובשים לא ממותקים, כ 1 כוס9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מרווה מיובשמרווה מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח כשר בתוספת תוספת לתיבול טורקיהמלח כשר בתוספת תוספת לתיבול טורקיה57(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטריות מיובשותפטריות מיובשות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ57(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פקאן קצוץ, כ 1/2 כוספקאן קצוץ, כ 1/2 כוס5kgsטורקיה, עם הקרביים הוסרוטורקיה, עם הקרביים הוסרו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן צמחי, בתוספת תוספת עבור שפשוף על טורקיהשמן צמחי, בתוספת תוספת עבור שפשוף על טורקיה2ביצים שלמות, מכותביצים שלמות, מכות