קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

טרין עוף וכרישה עטוף בפרושוטו

טרין עוף וכרישה עטוף בפרושוטו
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עלי ג'לטין, שמן זית, אם יש לכם chervil, ומניות עוף חזקות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרישה עטופה בפרושוטו, עוף, פרושוטו, מורטדלה וארטישוק טרין, ו ירכיים עוף עטוף פרושוטו.

הוראות

1
בעדינות לבשל את הכרישה במשך 15 דקות ב 2 כפות שמן זית עד רך, ואז להפריש להתקרר. בשמן הנותר, מטגנים את הפטריות עם שום וקורנית במשך 2 דקות, ולאחר מכן להפריש להתקרר. משרים את הג ' לטין במים קרים, ואז מחממים את המניה. ממיסים את הג ' לטין במניה, מתבלים, ואז מניחים בצד. לאסוף את כל החומרים כך יש לך אותם ביד כאשר אתה מתחיל להרכיב את טרין.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
2
קו צלחת טרין או פח כיכר עם נצמד flim. קו עם פרוסות של prosciutto כך שהם חופפים כדי לכסות את הבסיס ואת הצדדים, ו overhang הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
להרטיב את התחתית של המנה עם טפטוף של מלאי. מסדרים שכבה אחת של עוף כך שהכל אפילו לא לדאוג כל פערים ואז לשפוך קצת יותר מניה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4
לפזר על שכבה של פטריות (להשליך את השום ואת הקורנית). מתבלים במלח ופלפל, ואז מרטיבים שוב עם קצת יותר מניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
הוסף עוד עוף ואחריו שכבה של כרישה, שכבה נוספת של עוף, ואז עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
6
טפטוף המניה בין כל שכבה ועונה עם מלח ופלפל כמו שאתה הולך. חזור עד שכל החומרים משמשים עד או טרין מלא עד הקצה. לסיים עם פיזור סופי של עשבי תיבול, ladleful האחרון של מלאי, ואז להקיש את המנה למטה כמה פעמים, כך שהמניה נכנסת לכל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
7
מקפלים את prosciutto מעל כדי encase את terrine. מקפלים את הסרט נצמד מעל ולחץ למטה בעדינות. תושיב את הטרין בצלחת כדי לתפוס מיצים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8
הנח מגש על גבי, לשקול אותו עם פחית וצינה לילה. עשרים דקות לפני ההגשה, להסיר את המגש.
9
שים את הטרין במקפיא כדי המשרד. רגע לפני ההגשה, להרים אותו מהצלחת. לעטוף אותו בחוזקה בסרט נצמד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
10
בזהירות לחתוך את טרין, עדיין עטוף בסרט להיאחז בו.
11
הסר את הסרט נצמד ומניח פרוסה במרכז כל צלחת. מסדרים נתחים של אגס מתובל (מתכון להלן) סביב טרין.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
12
טפטוף קצת עוף ציד בלתי חוקי נוזלי סביב הצלחת, ואז טפטוף עם קצת שמן. לפזר בצורה מסודרת כמה סלט התינוק משאיר על האגס, ולאחר מכן העונה את terrine עם קצת מלח ים ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח