מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עלי ג'לטין, שמן זית, אם יש לכם chervil, ומניות עוף חזקות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרישה עטופה בפרושוטו, עוף, פרושוטו, מורטדלה וארטישוק טרין, ו ירכיים עוף עטוף פרושוטו.
הוראות
1
בעדינות לבשל את הכרישה במשך 15 דקות ב 2 כפות שמן זית עד רך, ואז להפריש להתקרר. בשמן הנותר, מטגנים את הפטריות עם שום וקורנית במשך 2 דקות, ולאחר מכן להפריש להתקרר. משרים את הג ' לטין במים קרים, ואז מחממים את המניה. ממיסים את הג ' לטין במניה, מתבלים, ואז מניחים בצד. לאסוף את כל החומרים כך יש לך אותם ביד כאשר אתה מתחיל להרכיב את טרין.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
2
קו צלחת טרין או פח כיכר עם נצמד flim. קו עם פרוסות של prosciutto כך שהם חופפים כדי לכסות את הבסיס ואת הצדדים, ו overhang הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
להרטיב את התחתית של המנה עם טפטוף של מלאי. מסדרים שכבה אחת של עוף כך שהכל אפילו לא לדאוג כל פערים ואז לשפוך קצת יותר מניה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן
4
לפזר על שכבה של פטריות (להשליך את השום ואת הקורנית). מתבלים במלח ופלפל, ואז מרטיבים שוב עם קצת יותר מניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
5
הוסף עוד עוף ואחריו שכבה של כרישה, שכבה נוספת של עוף, ואז עשבי תיבול.
טפטוף המניה בין כל שכבה ועונה עם מלח ופלפל כמו שאתה הולך. חזור עד שכל החומרים משמשים עד או טרין מלא עד הקצה. לסיים עם פיזור סופי של עשבי תיבול, ladleful האחרון של מלאי, ואז להקיש את המנה למטה כמה פעמים, כך שהמניה נכנסת לכל הפערים.
מקפלים את prosciutto מעל כדי encase את terrine. מקפלים את הסרט נצמד מעל ולחץ למטה בעדינות. תושיב את הטרין בצלחת כדי לתפוס מיצים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
8
הנח מגש על גבי, לשקול אותו עם פחית וצינה לילה. עשרים דקות לפני ההגשה, להסיר את המגש.
9
שים את הטרין במקפיא כדי המשרד. רגע לפני ההגשה, להרים אותו מהצלחת. לעטוף אותו בחוזקה בסרט נצמד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף תמצית וניל שקופה או מים
10
בזהירות לחתוך את טרין, עדיין עטוף בסרט להיאחז בו.
11
הסר את הסרט נצמד ומניח פרוסה במרכז כל צלחת. מסדרים נתחים של אגס מתובל (מתכון להלן) סביב טרין.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
12
טפטוף קצת עוף ציד בלתי חוקי נוזלי סביב הצלחת, ואז טפטוף עם קצת שמן. לפזר בצורה מסודרת כמה סלט התינוק משאיר על האגס, ולאחר מכן העונה את terrine עם קצת מלח ים ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח