לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ראגו ירקות-עוף באביב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף, ירכי עוף, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אביב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו ירקות אביב-ראגו עוף, ראגו ירקות אביב, ו ראגו ירקות אביב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים עוף בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
2
מחממים 1 כף. שמן ב -5 עד 7 קראט. סיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים מחצית מהעוף ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, 4 עד 5 דקות לכל צד; מעבירים לצלחת. חזור על הפעולה עם העוף שנותר (אם המחבת מתחילה לחרוך, מנמיכים את האש).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הפחיתו את החום לבינוני.
5
מוסיפים את כפות הנותרים. שמן ובצל לסיר; מבשלים עד שהבצל שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
מוסיפים גזר ומבשלים רק עד שהם מתחילים להתרכך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
8
מוסיפים לבבות ארטישוק, פטריות, טימין וגרידת לימון; מערבבים לשילוב. מחזירים עוף לתבנית ומערבבים פנימה מרק עוף. מכסים, מנמיכים את האש כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
מרק עוף
גרידת לימון
פטריות
עוף שלם
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים אספרגוס, מכסים ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד שהאספרגוס רך-פריך.