קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ירקות מתובלים הודיים

ירקות מתובלים הודיים
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס מתובל הודי, כרוב הודי מתובל, ו שעועית הודית מתובלת.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל או ווק, רוחשים את הכמון ואת זרעי חרדל במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הצ ' ילי, זנגביל וכורכום. מטגנים עד ארומטי, ולאחר מכן מוסיפים את הירוקים, קמצוץ של מלח, התזה של מים ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
כורכוםכורכום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ירוקירוק
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מכסים את המחבת ומבשלים 4-5 דקות עד שהירוקים נבלו.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
3
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה טחון, חצי כוסברה טרי וחצי קוקוס מיובש, ואז לזרוק הכל ביחד. ערימה לתוך צלחת הגשה ולפזר עם שאר הקוקוס וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
תיבול ירקות יבשתיבול ירקות יבש
נענע טרייה וסחלבים אכילים לקישוט, לא חובהנענע טרייה וסחלבים אכילים לקישוט, לא חובה

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner
להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner
באופן ארומטי, היין הזה מוביל עם קצה הדר מלוח עם גווני אדמה שיש להם רמזים אקזוטיים של תבלינים צפון אפריקאים. משם יש עומק של יסמין פירות טרופיים מונע הדר יפה, מזכיר לסחוט טריז סיד על הפרי של פפאיה חצי לחתוך. אתה לא יכול להסתיר את רכיב האשכוליות הבשלות שאי פעם קיים שאנחנו מכנים לעתים קרובות להשפריץ...סודה אשכולית הידועה לשמצה. זה יין סופר מעניין. יש לו איזון הרמוני של בשלות אבל טון של מרץ ואנרגיה על החיך. בסיס של פירות הדר מלוחים, ג ' ינג ' ר ופלפל לבן מתערבבים עם אשכוליות שמובילות לגימור מתובל ספוג במינרליות. יין זה נוגע בשני צידי הספקטרום של גרונר, בהיר, טרי ותוסס יחד עם מרקם ומלא המראים מה הופך את היינות הלבנים של עמק עדנה לייחודיים.