הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , אנו ממליצים לנסות גם : שרימפס מתובל הודי, כרוב הודי מתובל, ו שעועית הודית מתובלת.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל או ווק, רוחשים את הכמון ואת זרעי חרדל במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הצ ' ילי, זנגביל וכורכום. מטגנים עד ארומטי, ולאחר מכן מוסיפים את הירוקים, קמצוץ של מלח, התזה של מים ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
כורכום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ירוק
¼ כפית אורגנו
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מכסים את המחבת ומבשלים 4-5 דקות עד שהירוקים נבלו.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
3
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה טחון, חצי כוסברה טרי וחצי קוקוס מיובש, ואז לזרוק הכל ביחד. ערימה לתוך צלחת הגשה ולפזר עם שאר הקוקוס וכוסברה.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.