זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש בלונדינית צימוקים, אגוזי לוז, יין, ועלי סלט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד עוף Pâté, ו פטה כבד עוף".
הוראות
1
יום קדימה, לשים את הצימוקים בקערה קטנה, לשפוך מעל ברנדי מספיק כדי לכסות, ואז לעזוב להשרות עבור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את היין ואת היציאה לתוך סיר קטן, עמוק, קצה בצלצלי שום, ואז מבשלים עד מופחת על ידי שני שלישים על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
יציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום ולעבור דרך מסננת בסדר, הקשה על מנת לחלץ את כל המיצים. אפשר להתקרר. ממיסים את חמאת 200 גרם, ואז משאירים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
במעבד מזון, למזג את כבדי העוף עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את הפחתת היין ואחריו את הביצים, חמאה מותכת מקורר, מלח כפית 1 ופלפל שחור כפית. לעבור דרך מסננת בסדר לתוך כד, מערבבים את האגוזים, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צמצום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מסננים את הצימוקים, ולאחר מכן לחלק אותם בין 6 x 125ml ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים את תערובת כבד העוף מעל, משאיר מקום קטן בחלק העליון של כל אחד. לעמוד ramekins בתוך פח קלייה קטן (או מנה דומה ovenproof עם צדדים לעשות ביין מארי) ואז לשפוך מספיק מים חמים כדי להגיע שני שלישים של הדרך במעלה הצדדים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35-40 דקות. כדי לבדוק כאשר מבושל, לדחוף סכין דק להב לתוך המרכז, ואם זה יוצא חם ונקי, pt מוכן. אם לא, להמשיך לבשל, אבל לא לבשל יתר על המידה או לתת להם סופלה למעלה או את המרקם של pt יהיה מגורען.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר מן bain-marie, ואז לשפוך שכבה דקה של חמאה מבהירה על כל מנה לאטום. פיזור על כמה צימוקים ופיסטוקים נוספים לקישוט כמו החמאה היא הגדרה. להשאיר להתקרר, ואז לקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
כדי לשרת, לשים כל ramekin על צלחת עם לחם אגוז קלוי וכמה עלי סלט לבושים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו