כבש מטוגן בגריל עם תבלינים אפריקאים ויוגורט עשב נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי כמון, רגל טלה, שומשום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רגל טלה בגריל עם שום ותבלינים קארי, רגל טלה צלויה עם תבלינים צפון אפריקאים, לימון ובצל, ו רגל טלה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לכבש הגריל: גזמו את עודפי השומן וכל גרגר משני צידי הכבש והניחו אותו שטוח על קרש חיתוך. כדי להפוך את הטלה בדרך כלל לאותו עובי, פרפר את הקצוות העבים על ידי חיתוך רדוד באלכסון לחלק העבה ביותר ופתיחתו, כמו ספר. קלעו את כל הצלי, שני הצדדים, בתבנית צולבת רדודה ברוחב 1 אינץ'.
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את זרעי הכוסברה והכמון. טוסט עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
שלב את הזרעים הקלויים עם השומשום וטחן דק במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
5
יוצקים את התבלינים הטחונים לקערה ומוסיפים את הסומאק, המלח והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
סומאק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
שלב את השום עם מעט שמן קנולה ליצירת עיסה, ושפשף לבשר. לשפשף את תערובת התבלינים באופן שווה לתוך הבשר ולהשאיר לחדור לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר, או עד 1 יום בקירור.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
שלב בקערה את היוגורט, העירית, הכוסברה, השמיר, שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והקאיין והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
צולים את הטלה על אש בינונית-גבוהה, צופים בזהירות בהתלקחויות, עד שחום כהה בצד התחתון, כ -5 דקות. הופכים ומבשלים עד שחום כהה שוב, כ -5 דקות. המשך לבשל את הטלה, מרפרף כל דקה בערך, עד שהכבש מרגיש קופצני כשהוא ננעץ ונמדד 125 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה פנימית למשך בינוני-נדיר, כ -5 דקות יותר. (אם אתה אוהב את מדיום הטלה שלך, הביא אותו ל -130 מעלות.)
ניתן לשלב אפריקאי עם פינוטאז', שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר למנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אך יין לבן פירותי וארומטי הוא הימור בטוח למנות חריפות ואילו פינוטאז ' יהיה התאמה מסורתית למטבח הדרום אפריקאי. בומונט פינוטאז ' עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
בומונט פינוטאז
הסגנון של ביומונט משקף את האקלים הקריר יותר של אזור נהר הבוט. פירות יער אדומים טריים עם גוף בינוני לשתייה להפליא וטאנינים משולבים היטב.תואם טוב מאוד עם בובוטי, משחק וקארי, צלעות רזרביות וסטייק פלפל, או נסה סנוק וריבת ענבים.