קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

כבש מטוגן בגריל עם תבלינים אפריקאים ויוגורט עשב

כבש מטוגן בגריל עם תבלינים אפריקאים ויוגורט עשב
כבש מטוגן בגריל עם תבלינים אפריקאים ויוגורט עשב נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי כמון, רגל טלה, שומשום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רגל טלה בגריל עם שום ותבלינים קארי, רגל טלה צלויה עם תבלינים צפון אפריקאים, לימון ובצל, ו רגל טלה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לכבש הגריל: גזמו את עודפי השומן וכל גרגר משני צידי הכבש והניחו אותו שטוח על קרש חיתוך. כדי להפוך את הטלה בדרך כלל לאותו עובי, פרפר את הקצוות העבים על ידי חיתוך רדוד באלכסון לחלק העבה ביותר ופתיחתו, כמו ספר. קלעו את כל הצלי, שני הצדדים, בתבנית צולבת רדודה ברוחב 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים את זרעי הכוסברה והכמון. טוסט עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
שלב את הזרעים הקלויים עם השומשום וטחן דק במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
יוצקים את התבלינים הטחונים לקערה ומוסיפים את הסומאק, המלח והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סומאקסומאק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
שלב את השום עם מעט שמן קנולה ליצירת עיסה, ושפשף לבשר. לשפשף את תערובת התבלינים באופן שווה לתוך הבשר ולהשאיר לחדור לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר, או עד 1 יום בקירור.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
שלב בקערה את היוגורט, העירית, הכוסברה, השמיר, שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והקאיין והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
צולים את הטלה על אש בינונית-גבוהה, צופים בזהירות בהתלקחויות, עד שחום כהה בצד התחתון, כ -5 דקות. הופכים ומבשלים עד שחום כהה שוב, כ -5 דקות. המשך לבשל את הטלה, מרפרף כל דקה בערך, עד שהכבש מרגיש קופצני כשהוא ננעץ ונמדד 125 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה פנימית למשך בינוני-נדיר, כ -5 דקות יותר. (אם אתה אוהב את מדיום הטלה שלך, הביא אותו ל -130 מעלות.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
תנו לבשר לנוח לפחות 5 דקות על מגש, להעיף אותו מדי פעם, לפני שחותכים דק על פני התבואה ומגישים עם יוגורט העשב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים

8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה, לפי הצורךשמן קנולה, לפי הצורך1דאש1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 קילו קישואים,כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה11 קילו קישואים,3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שברי שמיר טריים קצוציםשברי שמיר טריים קצוצים2(חוֹרֶף)עירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה5ציפורןשום, מגורדשום, מגורד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סומאק הקרקעסומאק הקרקע2קילוגרםרגל טלה חסרת עצמותרגל טלה חסרת עצמות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט חלב מלאיוגורט חלב מלא

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

ניתן לשלב אפריקאי עם פינוטאז', שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר למנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אך יין לבן פירותי וארומטי הוא הימור בטוח למנות חריפות ואילו פינוטאז ' יהיה התאמה מסורתית למטבח הדרום אפריקאי. בומונט פינוטאז ' עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
בומונט פינוטאז
בומונט פינוטאז
הסגנון של ביומונט משקף את האקלים הקריר יותר של אזור נהר הבוט. פירות יער אדומים טריים עם גוף בינוני לשתייה להפליא וטאנינים משולבים היטב.תואם טוב מאוד עם בובוטי, משחק וקארי, צלעות רזרביות וסטייק פלפל, או נסה סנוק וריבת ענבים.