מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, ביצים, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו כיכר תה מקמח מלא ספייס, כיכר תבלינים תמרים, ו כיכר תבלינים קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים וקמח שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בקערה גדולה שלבו קמח, סוכר, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וסודה לשתיה. בקערה נפרדת משלבים שמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים תותים (מיץ וכל) לתערובת שמן/ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תותים
מיץ
ביצה
שמן בישול
4
מערבבים היטב. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת התותים.
מרכיבים שתצטרך
תותים
5
מערבבים עד לאיחוד יסודי.
6
יוצקים את הבלילה לתבניות מוכנות.
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה, או עד שקיסם המוחדר למרכז הכיכר יוצא נקי. מצננים מעט לפני שמוציאים מהמחבתות.