כריכי טבילה צרפתיים קלים
כריכים לטבול צרפתי קל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 45 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 511 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. 600 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם קונסום בקר, גבינת פרובולון, רוסטביף מעדנייה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. מתכונים דומים: כריכי טבילה צרפתיים קלים, כריכי טבילה צרפתיים קלים, ו כריכי טבילה צרפתיים קלים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). פותחים את גלילי ההוגי ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מחממים קונסום בקר ומים בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה להכנת מרק בקר עשיר.
מניחים את הרוסטביף במרק ומחממים למשך 3 דקות. מסדרים את הבשר על גלילי ההוגי ומעליהם כל גליל עם 2 פרוסות פרובולון.
אופים את הכריכים בתנור שחומם מראש למשך 5 דקות, או עד שהגבינה רק מתחילה להמיס.
מגישים את הכריכים עם קערות קטנות של המרק החם לטבילה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזג ' קרמנט דה בורדו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של תות שדה ודומדמניות אדומות, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר בחיך ובועות עדינות נובעות מויניפיקציה בשיטה מסורת והזדקנות על הגב.