לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לביבות בטטה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 88 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -119 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, ביצה לבן, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חוררים את הבטטה כמה פעמים בעזרת מזלג. עוטפים במגבת נייר ומבשלים במיקרוגל 5 דקות במלוא העוצמה, או עד שהם רכים. מגניב מעט, ולהסיר את העור עם סכין קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מיקרוגל
סכין
2
בינתיים מעבדים את שיבולת השועל בבלנדר או במעבד מזון עד לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
3
מעבירים את שיבולת השועל לקערה גדולה. שוברים את הבטטה לנתחים, ומכניסים למעבד המזון. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
4
מעבירים לקערה עם שיבולת השועל, ומערבבים פנימה את שמן הזית, המולסה, הביצים, חלבון הביצה, הווניל, הקינמון והיוגורט. התאם את העובי לטעמך על ידי הוספת יוגורט נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שמן זית
קינמון
מולסה
וניל
יוגורט
ביצה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים מחבת משומנת קלות על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים 1/4 כוסות בלילה על המחבת כשהיא חמה, ומבשלים עד להופעת בועות על פני השטח. הפוך, ומבשלים בצד השני עד להשחמה. המשך עם הבלילה שנותרה.