לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-20 מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, שלם 30, מתכון צמחוני יש 170 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לכם שמן זית, שום, חומץ יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות תפוחי אדמה (לביבות תפוחי אדמה הודיות ממולאות בשר), לביבות תפוחי אדמה פריכות (לביבות תפוחי אדמה), ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מגררים 5 מתפוחי האדמה על החורים הגדולים ביותר של פומפיה בקופסה. זורקים את תפוחי האדמה עם החומץ ומניחים במסננת רשת.
הניחו כמה צלחות על גבי תפוחי האדמה ושקלו את תפוחי האדמה כדי לנסות ולסחוט את עודפי המים.
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
חותכים את 3 תפוחי האדמה הנותרים ל -6 חלקים כל אחד.
מניחים אותם בסיר עם השום. מכסים את תפוחי האדמה במים בכ -1 אינץ'. מתבלים את המים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים במזלג, 10 עד 12 דקות. מסננים ובעוד שתפוחי האדמה עדיין חמים, העבירו אותם דרך טחנת מזון או מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה.
שלב את תפוחי האדמה המגוררים ואת הפירה. בצלחת קטנה מקציפים את 2 הביצים ומוסיפים לתערובת תפוחי האדמה. מתבלים במלח.
מצפים מחבת גדולה או מחבת ברזל יצוק בשמן זית ומביאים לאש בינונית גבוהה. הכינו קציצה בגודל 3 אינץ ' עם תערובת תפוחי האדמה, בישלו אותה ואכלו אותה כדי לוודא שתערובת תפוחי האדמה מתובלת בצורה מושלמת. עונה מחדש במידת הצורך.
עובדים בקבוצות, מכינים ומבשלים את כל הלביבות, עד שהן שחומות ופריכות ומבושלות, 3 עד 4 דקות מכל צד. כתם את הפנקייק על מגבות נייר ומפזרים מלח. החזק על מגש גיליון כדי להתחמם בתנור עד להגשה.