לביבות תפוחי אדמה בייקון ומרווה
צריך תוספת ללא חלב? לביבות תפוחי אדמה בייקון ומרווה יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה איידהו, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 26%. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה בייקון ומרווה, בטטה עם בייקון ומרווה, ו ניוקי בטטה עם בייקון ומרווה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית, מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר. מחק שומן בייקון במחבת. במעבד מזון המצויד בחיבור הפומפיה, דחפו תפוח אדמה, בצל ושום דרך הפומפיה.
מוציאים את התערובת למגבת וסוחטים עודפי נוזלים.
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה ומערבבים פנימה מרווה, ביצים, קמח, בייקון מבושל ומלח ופלפל, לפי הטעם. ממלאים את המחבת עם 1/4 אינץ ' של שמן צמחי וחום עד שהוא אדוות. לאחר שהשמן מחומם מראש, יוצרים עוגות תפוחי אדמה, בקוטר של כ -3 סנטימטרים, ומוסיפים לתבנית. המשך להרכיב קציצות, עובד בקבוצות. מבשלים לביבות עד שהן פריכות ומשחימות יפה, לוחצים על הלביבות מעת לעת לשטח, כ -2 דקות לכל צד.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר. שמור פנקייק מבושל חם בתנור שחומם מראש 275 מעלות צלזיוס בעוד פנקייק הנותרים לבשל.