קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה פטריות בר

לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות במיץ, מים רותחים-חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר עם פרמזן, ו לזניה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד מותך, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים רביכה על אש נמוכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים חלב חם בזרם מהיר, מקציפים במרץ, ומקציפים בשום ומלח. מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שום ולהוסיף פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
יוצקים מים רותחים חמים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, כ 20 דקות.הרם את פורצ ' יני, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולאחר מכן לשטוף כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה אחרת. קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים להשריית נוזלים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 12 אינץ 'על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ, סוכר, פורצ' יני עם נוזל ספוג, ו בזיליקום כף 1. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות נשבר לתוך רוטב עבה, על 25 דקות. מערבבים במלח ובזיליקום כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מבשלים אטריות לזניה בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים 8 דקות (אטריות לא יהיה מבושל דרך), ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מורחים 1 כוס בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 - על ידי 9 אינץ ' חמאה, שמירה על שארית השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מסננים 3 אטריות לזניה בשכבה 1 על מגבת מטבח ומסדרים בשמל בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
פזר פסטה בצלחת באופן שווה עם שליש רוטב עגבניות פטריות ומפזרים 1/3 כוס גבינה. חזור על שכבות של פסטה, רוטב עגבניות פטריות, וגבינה פעמיים, ואז לכסות עם אחרון 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מורחים בשמל שנותר למעלה ומפזרים 3/4 גבינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
7
אופים, חשוף, עד לזניה מבעבעת העליון הוא השחמה, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
1
* בשמל ורטבי עגבניות פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, נחשף, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. להביא רטבים לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* אתה יכול להרכיב לזניה 1 יום קדימה וצינה, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'