לחם הבננה של דודה שלי יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 287 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חומץ מזוקק, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פודינג הבננה של דודה בטי, לחם הדלעת המושלם של דודה מרג'י עם פצפוצי שוקולד (ו, ו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים את הבננות והחומץ יחד בקערה, ומניחים בצד. קרם את הסוכר והחמאה יחד בקערה גדולה עד שמנת וחלק, ואז להכות את הביצים. מערבבים בתערובת הבננה השמורה. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח יחד עד שהתערובת נקייה מגושים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
בננה
חומץ
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה וסוכר עד מעורבב היטב, ומערבבים את האגוזים הקצוצים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
חתיכות אגוז
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
4
מורחים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה וקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
בואו מגניב במחבת על 5 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל.