לחם לבן הבלילה הוא צמחוני לחם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לך סוכר, חמאה, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם אפייה, פופקורן בצק אדום, לבן וכחול עוגה, ו אדום, לבן & כחול עוגה בלילה חברים בוציים.
הוראות
1
מערבבים יחד קיצור, סוכר, מלח, שמרים, וקמח 1/5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
מלח
2
הוסף מים חמים ומכה ביד על 300 משיכות, או 3 דקות, עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
מוסיפים את הקמח שנותר, מגרדים את הקערה לעתים קרובות, ומערבבים הכל יחד עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מכסים במטלית נקייה ולתת לעלות עד הוכפל נפח.
5
מערבבים את הבצק בעדינות, וכף לתוך מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ ' (הבלילה צריכה להיות דביקה). לטפוח עם ידיים מקומטות כדי לעזור צורה. לכסות שוב, ולתת לעלות במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים במשך כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מניחים על מדף קירור, ומברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת.