קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם סודה אירי

לחם סודה אירי
לחם סודה אירי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 535 קלוריות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם אבקת אפייה, שמנת, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1198 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים מחבת ברזל יצוק עגולה בגודל 9 אינץ 'או תבנית אפייה או עוגה עגולה בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
בקערת ערבוב שלבו קמח (שמירת 1 כף), סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, צימוקים וזרעי קימל. בקערה קטנה מערבבים ביצים, חלב חמאה ושמנת חמוצה. מערבבים את התערובת הנוזלית לתערובת קמח רק עד שהקמח רטוב. ללוש בצק בקערה על 10 עד 12 משיכות. הבצק יהיה דביק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
זרעי קימלזרעי קימל
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
צימוקיםצימוקים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מניחים את הבצק במחבת או בתבנית המוכנה וטופחים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
חותכים חריץ עמוק בגודל 4 על 3/4 אינץ ' בחלקו העליון של הלחם. אבק עם קמח שמור
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 65 עד 75 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים להתקרר והופכים לחם על רשת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל