קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

לחם צרפתי קלאסי

לחם צרפתי קלאסי
המתכון לחם צרפתי קלאסי מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט מדהים ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 122 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, ביצה לבן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. נסו מדליית זהב / לחם צרפתי קלאסי, ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי ביתי, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השמרים במים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ואת רמת עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מניחים את הקמח והמלח במעבד מזון, ודופק 2 פעמים או עד לקבלת תערובת אחידה. עם מעבד המזון דולק, מוסיפים לאט לאט תערובת שמרים דרך מצנח המזון, ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור. תהליך עבור 1 דקה נוספת. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות, ולשים קלות 4 עד 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים בצק, ומניחים לתפוח במקום חמים (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד להכפלה בכמויות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אגרוף בצק למטה, ולעצב לתוך כיכר עגולה 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
6
מניחים כיכר על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים בצק ומניחים לתפוח 30 דקות או עד להכפלה בכמויות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לחשוף בצק, ולעשות 3 חתכים אלכסוניים 1/4 אינץ ' עמוק על פני החלק העליון של כיכר באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
מערבבים 1 כף מים וחלבון ביצה, ומברישים תערובת מעל כיכר הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
10
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הערה: להכנת בגט, תנו לבצק הלחם לתפוח פעם אחת. אגרוף בצק למטה, ומגלגלים לתוך מלבן 18 איקס 9 אינץ ' על משטח מקומח קל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
בגטבגט
אגרוףאגרוף
גלולגלול
12
מגלגלים את הבצק החל בקצה הארוך יותר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל את כל כיסי האוויר; ואז צובטים תפר וקצוות לאיטום. מכסים את הבצק, מניחים לתפוח ואופים לפי הוראות המתכון משמאל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה, בורדו לבן הם בחירה מצוינת עבור צרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גרבטס בורדו סופרייר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שאטו לה גרבטס בורדו סופריור
שאטו לה גרבטס בורדו סופריור
אטרקטיבי כהה אודם אדום מבריק זה בורדו קלאסי הוא נפץ, אינטנסיבי ומורכב בעת ובעונה אחת. החיך מפתה בשל הגברה, העושר, המלאות שלו כמו גם על ידי הגימור הארומטי בחיך. הרמוני וארוך, הליווי האידיאלי למשחק כמו רגל טלה עם עשבי תיבול או גבינות עזים.