לחם נורבגי שטוח יכול להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 217 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חלב-חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. נסו Knekkebrød: לחם פריך נורבגי, Julekake: לחם חג המולד נורבגי, ו לחם רוזמרין שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה משלבים את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, שמן, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הוסף מספיק חלב חמאה כדי לעשות בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
בצק
3
ללוש בצק במשך 30 שניות על משטח משוריין היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
4
מכסים את הבצק כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
מגלגלים 1/4 כוס חופנים של בצק לכדורים וטופחים לעיגול שטוח. באמצעות מערוך, לשטח בצק למעגלי 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
6
מניחים על דף עוגיות ungreased. ניקוד חתיכות לצורות עוגה על ידי הפעלת סכין לאורך אבל לא דרך בצק. חזור על התהליך עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סכין
7
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך 8 עד 10 דקות. מגניב על מתלה תיל בקצרה לפני שבירה לאורך קווים הבקיע.