לחם שיפון
אם יש לך בערך 50 דקות כדי לבלות במטבח, לחם שיפון יכול להיות עצום מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח שיפון, דבש, שקית פעולה מהירה שמרים, ומלח. 359 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לחם שיפון עם חמוציות מיובשות ופקאנים קלויים (מכונת לחם), לחם שיפון פריך (מכונת לחם, ו אפיית לחם: לחם שיפון קוצצים.
הוראות
להטות את הקמחים, שמרים ומלח לתוך קערה. בקנקן, מערבבים את הדבש עם 250מ " ל מים חמים, יוצקים את הנוזל לתוך הקערה ומערבבים כדי ליצור בצק. קמח שיפון יכול להיות יבש למדי סופג הרבה מים, אם הבצק נראה יבש מדי להוסיף מים חמים יותר עד שיש לך קצה בצק רך על משטח העבודה שלך ללוש במשך 10 דקות עד חלקה. שיפון מכיל פחות גלוטן מקמח לבן כך שהבצק לא ירגיש קפיצי כמו כיכר לבנה קונבנציונלית.
מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב, מכסים בסרט נצמד ולהשאיר לעלות במקום חם במשך 1-2 שעות, או עד בערך הוכפל בגודל. אבק פח 2lb / 900 גרם עם קמח.
להטות את הבצק בחזרה על משטח העבודה שלך ללוש בקצרה לדפוק את כל בועות אוויר. אם משתמשים זרעי קימל לעבוד אלה אל הבצק. צורה לתוך כיכר סגלגלה חלקה פופ לתוך הפח שלך. מכסים את הפח עם סרט נצמד משומן ועוזבים לעלות למקום חם במשך 11.5 שעות נוספות, או עד הוכפל בגודל.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
הסר את הסרט להיאחז ולאבק את פני השטח של כיכר עם קמח שיפון. לחתוך כמה חתכים על זווית ואז אופים במשך 30 דקות עד חום כהה ונשמע חלול כאשר טפח.
העברה למתלה קירור תיל ולהשאיר להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה