למחרת אמפנדות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז תן למחרת אמפנדס לנסות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קרום פאי, גבינה מקסיקנית, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: אמפנדס דה פייניאן (אמפנדות במילוי בוטנים ותפוחי אדמה), אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (פריחת סקווש אמפנדס), ו טורקיה ופירה תפוחי אדמה אמפנדס-אמפנדס דה פאבו.
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות פ.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה, מניחים בצד.
בקערה בינונית משלבים פירה ותבשיל שעועית ירוקה. מערבבים פנימה תיבול מקסיקני ו 1/4 כוס מהגבינה ומניחים בצד.
מרדדים בצק פאי, 1 בכל פעם. השתמש בחותך עגול בגודל 3 אינץ', מאובק בקמח וגזור כמה שיותר סיבובים (בערך 10 עד 1
של בצק הפאי. חזור על הפעולה עם בצק פאי שני.
מקציפים את הביצה קלות בקערה קטנה, מניחים בצד.
להרכבת אמפנדות ממלאים את מרכז כל סיבוב ב 1/2 כף מתערובת הפירה ותבשיל השעועית הירוקה.
מברישים מחצית מההיקף של כל בצק בשטיפת הביצים. מקפלים מעל צד 1 של הסיבוב כדי ליצור חצי עיגול. כווץ את שולי כל אמפנדה בעזרת שיני מזלג.
מניחים אמפנדות על ניירות אפייה מוכנים.
מברישים כל חלק עליון קלות בשטיפת ביצים ומפזרים על כל אחד מעט מהגבינה שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 18 עד 20 דקות או עד להזהבה.