המתכון מאהי צ'ורו עם סלט ג' לפנו ואיולי קינמון מוכן בערך 1 שעה ו 30 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם כרוב, עמילן תירס, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הציון הזה מוצק. נסו בית עירוני, פריכיות לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי, קישואים עטופים מאהי מאהי עם איולי עגבניות, ו מאהי מאהי טאקו דגים עם סלט צ'יפוטלה ורוטב אננס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדג לחלקים אחידים לאורך, כך שיתאים לצורת קליפת טאקו או טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
דגים
2
בלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, עמילן התירס, החלב והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
שים את רצועות מאהי מאהי לתוך הבלילה, לזרוק בעדינות כדי המעיל ולתת לו למרינדה לפחות 1 שעה. מערבבים מדי פעם, כדי שעמילן התירס לא יתייצב בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מאהי מאי
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בזמן שהדגים מרינדים מכינים את האיולי: במעבד מזון או בבלנדר מוסיפים את החלמונים, גרידת התפוז, מיץ התפוזים, השום, המלח והקינמון. דופק את החומרים עד שהם מעורבבים היטב ואז, כשהמעבד פועל, לאט מאוד מתחילים להוסיף את שמן הקנולה. המרקם שאתה מחפש הוא של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
גרידה כתומה
שמן קנולה
מיונז
חלמון ביצה
קינמון
שום
איולי
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
5
סלט: בקערה גדולה משלבים את הכרוב, הג ' לפנוס, גרידת הליים, מיץ הליים, הדבש, המלח והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
פלפל חלפיניו
גרידת ליים
כרוב
עלי וגבעולי כוסברה
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים מחבת טפלון קטנה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את כל החומרים לערבב תבלינים ומבשלים עד קלוי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסירים מהאש.
8
ממלאים מחבת גדולה ועמוקה עם דפנות ישרות, חצי הדרך למעלה עם שמן קנולה ומניחים אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
10
מכניסים את חתיכות המהי המהי לשמן ומבשלים כ -2 דקות בצד. בסיום מוציאים למגבת נייר לניקוז ומפזרים מיד את תערובת התבלינים הקלויה. אתה יכול ללכת כבד או קל עם התבלין כמו שאתה אוהב. חזור על תהליך זה עד שכל הדגים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאי
תערובת תיבול
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
הניחו 1 עד 2 חתיכות דג בכל קליפת טאקו או טורטיה מחוממת. למעלה עם איולי וסלט ותהנה!
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
איולי
דגים
12
מטבחי רשת מזון לא בדקו את המתכון הזה ולכן איננו יכולים לייצג את התוצאות.
טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
לפני נגראלדה מגיע ממזימה של טמפרניו, זן הענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות המשולבות בחול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי יציב וטאני מובהק.לאחר שהתיישן 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלותו המלאה באה לידי ביטוי בשכבות של פירות תות ריחניים, ליקוריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים ומשיי על החיך.
ago Negralada comes from a plot of Tempranillo, the noblest Spanish grape variety. The vines are planted in deep gravel soils intermixed with sand at the surface, and produce wines with a distinctive firm, tannic character.Having aged 24 months in new French oak barrels, the wine has now developed its full potential. Its full ripeness comes to the fore with layers of fragrant strawberry fruit, liquorice, herbs and minerals with soft, silky tannins on the palate.