קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

מאהי צ'ורו עם סלט חלפיניו ואיולי קינמון

מאהי צ'ורו עם סלט חלפיניו ואיולי קינמון
המתכון מאהי צ'ורו עם סלט ג' לפנו ואיולי קינמון מוכן בערך 1 שעה ו 30 דקות והוא בהחלט מדהים פסקטריאן אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם כרוב, עמילן תירס, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הציון הזה מוצק. נסו בית עירוני, פריכיות לחם שטוח, מאהי מאהי קרום עם איולי שמיר קארי, קישואים עטופים מאהי מאהי עם איולי עגבניות, ו מאהי מאהי טאקו דגים עם סלט צ'יפוטלה ורוטב אננס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדג לחלקים אחידים לאורך, כך שיתאים לצורת קליפת טאקו או טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
דגיםדגים
2
בלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, עמילן התירס, החלב והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
שים את רצועות מאהי מאהי לתוך הבלילה, לזרוק בעדינות כדי המעיל ולתת לו למרינדה לפחות 1 שעה. מערבבים מדי פעם, כדי שעמילן התירס לא יתייצב בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מאהי מאימאהי מאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בזמן שהדגים מרינדים מכינים את האיולי: במעבד מזון או בבלנדר מוסיפים את החלמונים, גרידת התפוז, מיץ התפוזים, השום, המלח והקינמון. דופק את החומרים עד שהם מעורבבים היטב ואז, כשהמעבד פועל, לאט מאוד מתחילים להוסיף את שמן הקנולה. המרקם שאתה מחפש הוא של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן קנולהשמן קנולה
מיונזמיונז
חלמון ביצהחלמון ביצה
קינמוןקינמון
שוםשום
איוליאיולי
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
5
סלט: בקערה גדולה משלבים את הכרוב, הג ' לפנוס, גרידת הליים, מיץ הליים, הדבש, המלח והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
גרידת לייםגרידת ליים
כרובכרוב
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים מחבת טפלון קטנה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את כל החומרים לערבב תבלינים ומבשלים עד קלוי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מסירים מהאש.
8
ממלאים מחבת גדולה ועמוקה עם דפנות ישרות, חצי הדרך למעלה עם שמן קנולה ומניחים אותה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים את השמן ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
10
מכניסים את חתיכות המהי המהי לשמן ומבשלים כ -2 דקות בצד. בסיום מוציאים למגבת נייר לניקוז ומפזרים מיד את תערובת התבלינים הקלויה. אתה יכול ללכת כבד או קל עם התבלין כמו שאתה אוהב. חזור על תהליך זה עד שכל הדגים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
תערובת תיבולתערובת תיבול
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
הניחו 1 עד 2 חתיכות דג בכל קליפת טאקו או טורטיה מחוממת. למעלה עם איולי וסלט ותהנה!
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
איוליאיולי
דגיםדגים
12
מטבחי רשת מזון לא בדקו את המתכון הזה ולכן איננו יכולים לייצג את התוצאות.

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרקע זרע אניסקרקע זרע אניס3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס2חלמוניםחלמונים2ביציםביצים8smallsקונכיות טאקו תירס קשות או טורטיות קמח רכות קטנותקונכיות טאקו תירס קשות או טורטיות קמח רכות קטנות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1קטןכרוב ירוק, קרוע דקכרוב ירוק, קרוע דק1(חוֹרֶף)קינמון טחוןקינמון טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קינמון טחוןקינמון טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2jalapenos, קצוץ דקjalapenos, קצוץ דק2לימונים, מקוננים, 5 לימונים, מיציםלימונים, מקוננים, 5 לימונים, מיצים1(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד31 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פילה מהי מהי, העור וקו הדם הוסרופילה מהי מהי, העור וקו הדם הוסרו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים1כתום, מקונן ומיץכתום, מקונן ומיץ1(חוֹרֶף)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1קטןכרוב אדום, קרוע דקכרוב אדום, קרוע דק2בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
לפני נגראלדה מגיע ממזימה של טמפרניו, זן הענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות המשולבות בחול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי יציב וטאני מובהק.לאחר שהתיישן 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלותו המלאה באה לידי ביטוי בשכבות של פירות תות ריחניים, ליקוריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים ומשיי על החיך.
לפני נגראלדה מגיע ממזימה של טמפרניו, זן הענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות המשולבות בחול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי יציב וטאני מובהק.לאחר שהתיישן 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלותו המלאה באה לידי ביטוי בשכבות של פירות תות ריחניים, ליקוריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים ומשיי על החיך.
ago Negralada comes from a plot of Tempranillo, the noblest Spanish grape variety. The vines are planted in deep gravel soils intermixed with sand at the surface, and produce wines with a distinctive firm, tannic character.Having aged 24 months in new French oak barrels, the wine has now developed its full potential. Its full ripeness comes to the fore with layers of fragrant strawberry fruit, liquorice, herbs and minerals with soft, silky tannins on the palate.