צריך קינוח צמחוני? מאפה פירות טרי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מאפה פירות טרי, מאפה פירות טרי, ו מאפה פירות יער עם קצפת טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מסדרים את האפרסקים, תפוח, אגס, אוכמניות, דובדבנים ושזיפים בתבנית אפייה מוכנה. בקערה בינונית, לנצח ביצה, סוכר, וחלב. בקערה נפרדת, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך תערובת הביצה. מערבבים וניל וחמאה מומסת. מכסים את הפרי בתערובת הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.