קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מגהצים שטוחים של גורגונזולה בגריל

מגהצים שטוחים של גורגונזולה בגריל
מגהצים שטוחים גורגונזולה בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 690 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, בזיליקום, אבקת צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו ברוסקטה בגריל עם פלפלים אדומים וצהובים בגריל, גורגונזולאן ושמן בזיליקום, סטייק ברזל שטוח בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק ברזל שטוח בגריל עם סלט עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה, ומשמנים קלות את הסורג.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
2
שלב בקערה קטנה את הקינמון, הפלפל השחור, אבקת השום, אבקת הצ ' ילי, פלפל הקאיין והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
מפזרים מעל את סטייקי הברזל השטוחים מכל הצדדים, ולוחצים לבשר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
4
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
5
יוצקים פנימה את היין האדום, ומרתיחים עד שהיין כמעט התאדה, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוציאים את הבצלים מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
7
מבשלים את סטייקי הברזל השטוחים על הגריל שחומם מראש למשך 4 דקות לכל צד, ואז מוציאים ומכניסים למחבת. מעל הסטייקים את תערובת הבצל ומפזרים גבינת גורגונזולה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעותסינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והסטייקים התבשלו לדרגת האלימות הרצויה, כ -5 דקות לבינוניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעותסינטה עליונה, חתוכה כנגד הגרגר על ההטיה לשמונה רצועות 1/8 אינץ' או אצבעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
9
מפזרים בזיליקום קצוץ להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקברנה סוביניון (או יין אדום יבש אחר)קברנה סוביניון (או יין אדום יבש אחר)11 קילו קישואים,פלפל קאיין, או לפי הטעםפלפל קאיין, או לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)סטייקים מברזל שטוחסטייקים מברזל שטוח2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ4ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת גורגונזולה מתפוררתגבינת גורגונזולה מתפוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קינמון טחוןקינמון טחון2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום, טחוןבצל אדום, טחון