קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מוס שוקולד טירמיסו

מוס שוקולד טירמיסו
מוס שוקולד טירמיסו נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 418 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. 99 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שוקולד, גבינת מסקרפונה, יין מרסלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. נסו מוס שוקולד קפה טירמיסו, עוגת גבינה מוס טירמיסו, ו מוס טירמיסו קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב אספרסו וחמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מניחים חתיכות שוקולד מריר בתערובת האספרסו; מבשלים בלי לערבב עד שהשוקולד מתחיל להימס, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3
מקציפים תערובת שוקולד ואספרסו עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסירים מהאש ומניחים בצד.
5
שלב מרסלה, חלמונים וסוכר בסיר על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה מתמדת עד להקצפה וסמיכה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסירים מהאש.
7
מערבבים גבינת מסקרפונה לתערובת מרסלה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
8
שלב תערובת שוקולד עם תערובת מסקרפונה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
מקציפים שמנת כבדה בקערה עד שנוצרות פסגות רכות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
מקפלים חצי קצפת לתערובת שוקולד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
מקפלים את המחצית השנייה של קצפת לתערובת שוקולד. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך 2 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.
#28 wine in VinePair's Top 50 of 2018Intense ruby red color with fine nose of blackberries and blackcurrant notes, balsamic and spicy hints. The wine display excellent acid structure, well balanced, elegant tannins. The impact in the mouth is velvety and persistent.