קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

מחבת עוף עם ריבס ובצל

מחבת עוף עם ריבס ובצל
עוף במחבת עם ריבס ובצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם בצל, מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 72%, המנה הזו די טובה. נסו מחבת עוף ואורז עם פלפלים ובצל, פאי מחבת ריבס תות, ו הסלמון הצרוב של דיספיריטו עם בצל וראבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקמח, התיבול הקריאולי והמלח בקערה רדודה. לחפור את העוף בתערובת הקמח, מנער את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוציאים מהמחבת; מניחים בצד ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
5
מוסיפים למחבת את הריבס והבצל, ומקפיצים עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
6
מוסיפים את היין, הפטרוזיליה, הטימין והשום, מגרדים כדי להסיר את כל החלקים השחומים מתחתית המחבת. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם מעט, כ -5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. מחזירים את העוף למחבת, ומבשלים עד שהוא מחומם, למשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
7
מגישים מעל אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
8
מקשטים בעלי פטרוזיליה טריים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה