קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות10
מגזין

מחבת צרובה האדוק

מחבת צרובה האדוק
האדוק צרוב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מחבת, קמח צורב, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מחבת צרובה האדוק, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל האדוק באופן שווה על כל הצדדים עם קמח.פט את עודף.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2
מחבת חום על בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
יוצקים כ 1 1/2 כפיות שמן זית למחבת מעיל קל.חכה עד שמן מעשן קלוש לפני הוספת האדוק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
האדוק.האדוק.
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
4
מניחים את האדוק בזהירות בשמן חם.כאשר הצדדים שינו צבע על 1/3 ל 1/2 של הדרך למעלה - 1 עד 2 דקות-להפוך בזהירות.חום נמוך יותר ומבשלים עד לטמפרטורה פנימית של 130 הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
5
מוסיפים חמאה, שאלוט וקורנית למחבת.ממיסים ומערבבים, אבל לא שורפים את החמאה.למרוח את הפילה ולהמשיך לבשל עד שהטמפרטורה היא 140.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה