קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מחווני עוגת תות

מחווני עוגת תות
המתכון ניתן להכין מחווני עוגת תות בערך 1 שעה. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. 703 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "תמצית ונילן", "ביצה", "חמאה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, מיס SHORTCAKE סופגניות (עוגת תות), ו עוגת תות שדה w. מיני תות PopTarts דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, לחתוך בחמאה: בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד את הקמח, סוכר, מלח, ואבקת אפייה עבור הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
חותכים את החמאה לתערובת הקמח עם מזלג או חותך מאפה, או דופק במעבד מזון עד שחתיכות החמאה הגדולות ביותר הן בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מערבבים בקרם, ביצה, וניל, ללוש כדי להפוך בצק ביסקוויט: להשתמש במזלג לטאטא יחד את הקרם, ביצה, וניל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
הפוך היטב בקערה הגדולה של תערובת הקמח ושופכים את תערובת הקרם למרכז שלה. השתמש במזלג לערבב עד הבצק הוא רטוב באופן שווה. תערובת הבצק צריכה להיראות מדובללת. אם הבצק רטוב מדי כדי לטפל, מפזרים על יותר קמח (עד 1/2 כוס יותר) לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
ללוש את הבצק עם הידיים 8 מסתובב בערך כדי ליצור כדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
6
לשטח את הבצק, לחתוך לצורות ביסקוויט, צמרמורת: קמח קל משטח חלק. להפוך את הבצק החוצה על פני השטח לטפוח או להתגלגל עד שהוא בין 1/2 אינץ 'ו 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
השתמש חותך ביסקוויט בקוטר 1/2 אינץ ' (או כוס מיץ) לחתוך צורות ביסקוויט עגולות מהבצק. (זה עוזר לטבול את חותך הביסקוויטים בקמח לפני כל חתך, כך שהבצק לא נדבק לצורה.)
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
8
מניחים סיבובים על תבנית אפייה, שטח על 1 1/2 עד 2 סנטימטרים זה מזה. צ ' יל במשך 10 דקות במקרר לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים ביסקוויטים על מתלה באמצע במשך 12 דקות, או עד עלה ושחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוסיפים תותים מסוכר: בעוד הביסקוויטים מתבשלים, מכינים את התותים ואת הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מניחים את התותים פרוסים בקערה ומפזרים עליהם סוכר. בעדינות לערבב כך את מעילי הסוכר רוב התותים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
תן לשבת עד שהסוכר מתמוסס והתותים משחררים את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
קצפת עם סוכר ווניל: כדי להפוך את הקצפת, ודא שאתה מתחיל עם שמנת כי הוא קר מאוד. זה עוזר לצנן את הקערה ראשונה מדי. השתמש מערבל יד (אתה יכול לעשות קצפת בבלנדר, אבל להיזהר; זה קל יתר שוט את הקרם בבלנדר) כדי להלהיב את הקרם עד שהוא רק מתחיל להתקשות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מפזרים את הסוכר והוניל על השמנת. המשך להצליף עד שהוא עבה ומחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מכסים בניילון נצמד ושומרים על קור עד שהגיע הזמן להרכיב את המיני עוגות התות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
10
להרכיב מחוונים עוגת תות: כאשר הביסקוויטים התקררו לטמפרטורת החדר, בעדינות לשבור אותם לגזרים, הפרדת צמרות מהתחתית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
11
מניחים פרוסת תות או שניים על כל תחתית, ומניחים מנה של קצפת על גבי התותים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
12
ואז מניחים את חתיכת הביסקוויט העליונה על גבי הקצפת. וואלה! יש לך המחוון שלך. לחלופין, אתה יכול לשרת אותם ללא החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה קרה, ללא מלח (אם באמצעות מלוח, לדלג על המלח במרכיבים יבשים), לחתוך לקוביות קטנות ומקורר (מקפיא במשך 15 דקות או יותר)(1 מקל) חמאה קרה, ללא מלח (אם באמצעות מלוח, לדלג על המלח במרכיבים יבשים), לחתוך לקוביות קטנות ומקורר (מקפיא במשך 15 דקות או יותר)2076 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(זה כוס אחת פחות 2 כפות) שמנת מתוקה(זה כוס אחת פחות 2 כפות) שמנת מתוקה1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2סלים של תותים טריים, שטוף, גבעולים הוסרו ונזרקו, פרוס (1/8סלים של תותים טריים, שטוף, גבעולים הוסרו ונזרקו, פרוס (1/8" עד 1/4" עבה)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.דבש הדריםדבש הדרים

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור המחוון. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Syltbar גברת נוצץ rosé עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Syltbar גברת נוצץ עלה
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים