גורגונזולה לטבול דורש סביב 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 160 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם מאוד סביר הר ד ' אובר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, שום, ג'לטין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו מטבל פיצה, מטבל אנצ'ילדה עוף, ו מטבל עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון מניחים מיונז דל שומן, שמנת חמוצה דלת שומן, גבינת גורגונזולה, שמיר, שום, מלח ופלפל. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז אור
שמנת חמוצה בהירה
Gorgonzola
מלח ופלפל
שום
שמיר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מפזרים ג ' לטין לתערובת. אפשר לו להתרכך במשך כ 5 דקות. מערבבים לערבב ג ' לטין. מכסים ומצננים במקרר עד להגשה.