לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לטבול ירוק לפת חם. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 15 מנות עם 174 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, שמנת, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מטבל ירוק לפת חם, מטבל ירוק לפת חם, ו מטבל גבינת פטה חם פיקנטי.
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה 5 עד 6 דקות או עד שהוא פריך; מוציאים בייקון, ומסננים על מגבות נייר, ושומרים 1 כף. טפטופים בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
תנור הולנדי
2
מטגנים בצל ושום בטפטופים חמים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים יין ומבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. מערבבים ירקות לפת, הבא 4 מרכיבים, ו 1/2 כוס גבינת פרמזן. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 8 דקות או עד גבינת שמנת נמס תערובת מחומם ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ירוק לפת
גבינת שמנת
יין
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
מעבירים לשמן קל 1 1/2-קט. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
6
צולים 6 סנטימטרים מהאש 4 עד 5 דקות או עד שהגבינה משחימה קלות.